Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icm

tag

válasz Flashback #121966 üzenetére

Visszatérve a Bunafr-re. Azt mondják, hogy úgy füstmentes, hogy szűrőt használnak. Arra kíváncsi lennék milyen szűrőket használnak, mennyire könnyű beszerezni, mennyi pörkölést bírnak. Azért 225g kapacitás - ez azért elég jól hangzik - van fehér színben (!!), alkamazásról vezérled (mint pl Ikawa - bár ezen a ponton a kapacitást felesleges megjegyezni mert mint egy Photoshop aciton újraindítod... kb 10 perc és máris kész a következő adag), árban is jó (relatív). Akármennyire is nagy a késztetés kivárom mi lesz az indiegogo projektből. Néztem egy egyszerű összevetést a kickstarter projektek megvalósulási aránya 37% míg az indiegogo 17-18%.. Ez is egy elég erős figyelmeztetés volt. Hiába lépte át az előzetes célkitűzést és 855%-os anyagi támogatottságon áll.
    Ha sikerül túlélnie a megvalósítást akkor már van esély, hogy pl Sprometheus vagy valamelyik pörkölő youtuber kipróbálja. Akkor már lesz tapasztalat.

Végül én rámozdultam a téesznél az akciós pörkölőre. Egy bizonyos ponton remegő hangon mondtam el újabb agymenésem itthon (azért lássuk be a nem tudom hányadik ilyen hobbi eszköz berendelése kapcsán jogos a felvetés), annyi kérdés volt: "És ezt te majd 10 percig fogod mozgatni? Leszakad majd a karod." Már egy serpenyővel elkezdtem edzeni... :D

Micsmocs-ot érdemes követni instán, jó kis gépei vannak. Szóval neki van, egyéb eszköz kapcsán de beszéltem vele erről is. Használtan, féláron vette (ami egy vatta új Hottop ár!) annyiért azért "vállalható" (már ha tényleg KELL), persze az is nagyon sok pénz. De kell-e tényleg otthonra egy 3800€ értékű 1kg kapacitású pörkölő? Azért az már kicsit erős szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés