Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Uyuarasy #121674 üzenetére

    #121675 p.lac: A "melos" dolgot kicsit kontextusba tudnad tenni? Nem volt meg kezi orlom, reggel tekernek vele 18-19 grammot presszohoz, utana/helyette 30-at filterhez, majd delutan egy ujabb presszot. Ha jol Red Clix-el szereles nelkul menne az atallas, "csak" a kattanasokat kell szamolni?

    #121676 rastacsz: Nincs utazos kavegepem, pour-over johetne szoba, de nem tudom ez meg fog-e valosulni. A fustos izekkel nincs baj (a kedvenc skot whisky-k mindegyike Islay), bar kaveban lehet nem ezt keressuk... :)
    Azt kezdem megerteni, hogy valamilyen trade-off mindenkeppen lesz, ha jol ertem a Fellow Ode es a Mazzer Major is javasolt, de a benne levo kesektol fugg hogy mire? Gondolom az nem jarhato ut, hogy lenne ket kesem es azokat cserelem, a rogzitocsavarok szinteznek is?

    #121677 Cathfaern: A sepregetes/nehany szem pazarlas (esszeru hatarokon belul) belefer, ha az eredmeny megkoveteli (a Graef miatt joval tobb megy most a kukaba). A 2x2-vel kicsit felrevezeto voltam, egy IMS kosarba megy 18-19g, azt isszuk ketten.
    Azt kellene eldontenem, hogy melyik vonalat szeretnem erositeni (pl. javitom a presszoimat), mellette valtozo minosegu filterrel es idovel ha kialakul jonne melle egy masik eszkoz?

    Koszonom mindenkinek reszletes valaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák