Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- Milyen Ebook Reader-t vettem 2024-ben?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Uyuarasy #121691 üzenetére
Presszóról filterre váltva ugyanazon géppel rengeteg fine lesz a presszó pangók miatt, kivéve, ha egy teljes adagot átőrölsz az új (filter) beállítással és kidobod. Ez ugye elég szarul hangzik otthonra. A kés problémákat már részletezték feljebb. Egy macerás lehetőség a fine átszitálása. 🤷
Nekem csak a kis jx pro van kéziben, valszeg ilyen k4 ekvivalens lehet (utóbbit hasraütöm). Teljesen megfelel hario switch mellé. Elég keveset kell tekerni, ez nagy előnye (a legvilágosabb babok is lecsúsznak 60, max 70 fordulat alatt, 18g). Így is beleuntam elég hamar. A Comandante mindenki szerint hosszan tekerős."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
p.lac
tag
válasz Uyuarasy #121691 üzenetére
Igen, csak a kattanásokat kell számolni (a Red Clix felezi a lépést).
A melós azt jelenti, hogy 18-19g világos (CM filter) kávé őrlése presszóra kb 1:10 perc, kb 200-220 fordulat (Red Clix 10-11-es álláson).
Ez az általam ismert legtekerősebb őrlő, és akkor is tekerni kell, ha reggel sietsz, vagy ha beteg vagy.
Nálam Robot mellett szolgál, szeretem, a kézműves feeling igényli is a kézi hajtányt, de tény, hogy igényel egyfajta hozzáállást.
(JE-Plust váltott, ami egy jó presszó őrlő, sokkal kényelmesebb a C40-nél, de elvérzik a relatíve sok fine miatt egy világos pörkölésű kávénál, ha szeretném érezni a tiszta ízeket.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest