- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Kolléganő a vendégeknek, és így nekünk is úgy jó bő 1 decis kávét szokott behozni, kb teáscsészében, mellé tejpor, kockacukor. Mindezt egy Lavazza Blue kapszulásból. Régesrégen, mikor még nem foglalkoztam a kávéval, el is ment, sok cukorral, sok tejporral. Aztán mióta itthon is tömködöm az - igaz csak delonghit, de mégsem szarvasit - itthoni gépet, azóta nem bírtam meginni. Átlátszó, vízízű, híg, kesernyés, mintha csak zaccból főzték volna.
Mentségére legyen szólva, ő nem kávézik, nem is szereti. De a főnökasszonya, aki szintén nem kávézik, csak sztárbakszozik(!), így mutatta neki. [facepalm]Megmutattam hát a leánynak, hogy nem kell fél percig engedni, mivel elég hirtelen lejön, aztán úgy a ristretto és az espresso közé mennyiségre belőttem, fura mód stabil cremát adott, jó illatú volt, és a korábbi ott készültekhez képest klasszisokkal jobb anyag lett belőle. Ettől még rosszabb volt, mint akár az itthoni, de legalább belőttem az adagot. Mondta, hogy ahhoz túl nagy a csésze, hülyén néz ki, kis csésze meg nincs túl sok, szóval marad a régi verzió. (No nem is sokan iszogatták meg, hozzátenném) Aztán én mondtam mindig, hogy én inkább segítek neki olyankor, megcsinálom külön a magamét, és azt majd elém tegye le. Aztán így a magamnak lenyomott harmadakkora adag már legalább fintorgás meg pofavágás nélkül fogyasztható lett.
Aztán egyszer valaki kért hozzá tejhabot... hát nyers tej sem volt a cégnél soha, törték ám a fejüket mi legyen, majd a nagy ipari kávéautomatából valaki hozott csak tejet 80 Ft-ért műanyag pohárban, és mondták, hogy azt habosítsam már fel a kapszulás gőzkarjával...forró tejporból készült "tej"-et... [újabb facepalm] Nehéz volt őket meggyőzni, hogy ez teljesen lehetetlen kategória, kísérletképp beledugtam a csövet a közben legalább üvegbe átöntött, legalább kézmelegre lehűtött fehér folyadékba, de bizony még buborék is alig képződött, nemhogy hab
Aztán 2 perc után jó lesz az neki felkiáltással bevitték...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- DJI Neo 4K AI vezérelt, dobozos, garanciális drón eladó ajándék töltő hubbal!
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán 2 perc után jó lesz az neki felkiáltással bevitték...