- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
cégnél volt szerencsém inni egy kávét egy Jura X90ből. először ristretto gombot nyomtam, őröl, tömörit, kattog, kijött 1 csepp zacclé.
na mondom, ennél azért hosszabbra kérném, espresso gomb. újra lezajlik a folyamat, de most kijött a megfelelő mennyiségü nedü. tetején fehér foszladozó ál-crema, 2 sec után el is tünt, a sötét csészében átláttam az "espresson" olyan hig volt. egy korty után ment a csapba. mindezt gondolom egy E61es gép áráért, viszont van rajta LCD kijelző, meg 2 babtartály

összehasonlitva a PODos gépem, amit eddig az "éppen iható" kategóriába soroltam, klasszisokkal jobb espressot készit! felértékeltem a podost ma magamban

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
na mondom, ennél azért hosszabbra kérném, espresso gomb. újra lezajlik a folyamat, de most kijött a megfelelő mennyiségü nedü. tetején fehér foszladozó ál-crema, 2 sec után el is tünt, a sötét csészében átláttam az "espresson" olyan hig volt. egy korty után ment a csapba. mindezt gondolom egy E61es gép áráért, viszont van rajta LCD kijelző, meg 2 babtartály