Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
pbalint
üzenetére
Nekem Switch van itthon. Szerintem nem kifejezetten nehéz előmelegíteni, pont a switch rész miatt. Egy sima üveg V60-vel több gond van szerintem.
Megegy gondolat, hogy a Switchbe belemegy a talp nélküli üveg V60-01 tölcsér is, szóval lehet egy személyes módra is váltani vele.
Én amúgy alapvetően V60-vel indultam le a teljes kávés lejtőn szóval nyilván megvan az elfogultság. Egyszerűen imádom nézni ahogy pörög benne a lötyi lefolyás közben. Plusz van hozzá körülbelül végtelen technika, amik ugyanúgy használhatóak a Switch-csel, csak eldöntheted hogy mikortól folyjon ki a víz belőle. Vagy használod úgy, mint a drippert. Nekem a Clever dripper ehhez képest ilyen one-trick-ponynak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest