Hirdetés

2024. június 5., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem

Hozzászólások

(#34100) goodboy007 válasza Qtya123 (#34092) üzenetére


goodboy007
senior tag

Én amerikai központú multinál vagyok IT-s és két havonta egyszer van, hogy az ottani egy szem junior kollega pénteken fél 5-kor ír valami kérdést Teams-en, de általában 3-4 körül már lelécel mindenki és meeting is kevesebb van.
Csapat szinten elég nagy a szórás, valaki már 8-fél 9-től nyomja az igát és ha van dolga, még 6-kor is látom néha, hogy online, én inkább jellemzően 9-17 között vagyok aktív, de ha meg van csinálva a munka, a kutyát nem érdekli, hogy előbb mész -nyilván nem minden nap-, illetve ha napközben akár több órás dolgod van, az a rendszer, hogy blocker-t kell küldeni a TeamDL-re jelezvén, hogy xy, akkor OOO és ennyi.
Ezelőtt német multiknál is ez a tapasztalat, hogy nem volt kőbevésve a munkaidő, bár a munkamennyiség jóval kihegyezettebb volt, de túlórázni csak a legelső pozimban volt "elvárt" -gyakorlatilag 5-en voltunk annyi melóra, hogy 8-9 embert is lekötött volna- közel 10 évvel ezelőtt.

#34099 Qtya123
Az ilyen embereket kihasználják a cégek, de nem kell őket sajnálni, nekem is van több ismerősöm, akik minimum duplázhatnák a fizujukat, de inkább elücsörögnek a kényelmes mocsárban és közben panaszkodnak, hogy "nincs fejlődési lehetőség".

[ Szerkesztve ]

"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jövedelem
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.