- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carapace
üzenetére
Látod, nyunyu példája is mutatja, hogy mennyire problémás lehet, ha szétvágod a logikát az app és a DB között. Van létjogosultsága a tárolt eljárásoknak, de ilyenkor nagyon pengének kell lenni architect, BA, dba szinten. Ritkán van meg ehhez az összeszokott csapat, a jó dokumentáció, és az akarat. Egyszerűen praktikus okokból is érdemes app szinten maradni, különben jönnek az éjszakázások, meg a fejvakarás, ahogy a már említett példában is van.
#32144nyunyu
Haha, nem az E-betűs banknak dolgoztál véletlenül?
Ott volt olyan PL/SQL programozó, akinek nekem kellett átnéznem a kódját, és megmondani neki, hogy hol a hiba. Sohasem foglalkoztam PL/SQL-lel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Revolut
- eBay
- Sorozatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ott volt olyan PL/SQL programozó, akinek nekem kellett átnéznem a kódját, és megmondani neki, hogy hol a hiba. Sohasem foglalkoztam PL/SQL-lel.