Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misogi
aktív tag
válasz
tototos
üzenetére
Engem a backend fejlesztés nagyon megfogott és szívesen tanulnék hozzá frontendet. Tehát a webfejlesztés működhetne nálam hosszútávon csak akkor nem Python a legjobb választás. Viszont most nem tudom mennyire érné meg rávágnom magam egy 1.5-2.5 misis bootcamp-re.
Tény, hogy már van tapasztalatom és dolgoztam is már, tudom hogy mivel jár, tehát nem buknék ki, csak kérdés hogy megérné-e. Talán ilyen utófinanszírozással mikor már lesz a képzés után meló. Nem tudom amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tény, hogy már van tapasztalatom és dolgoztam is már, tudom hogy mivel jár, tehát nem buknék ki, csak kérdés hogy megérné-e. Talán ilyen utófinanszírozással mikor már lesz a képzés után meló. Nem tudom amúgy.