Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
the dealer
tag
Nem csak azért mondok fel.
Még az előtt próbálok felmondani mielőtt agyrákot kapnék az indiai és kínai kollégáktól.
Eddig bírtam. Amikor megláttam mi pörög, akkor elhatároztam, hogy megpróbálok kihúzni egy évet, de egyszerűen nem bírom már tovább. Minden egyes nap mióta itt vagyok egy kínszenvedés és nagyon depressziós vagyok, attól amit "alkotnak".
Alapból úgy indult a projekt állítólag 3 éve, hogy leginkább legyelek voltak. Jött egy india manager, aztán ahogy hozta az indiai és kínai koollégákat úgy mentek el a lengyelek. Én már csak hárommal találkoztam. Abból most megy el kettő és abból csak az egyik volt Java fejlesztő. Aki utoljára marad az egy db expert, akivel nagyon keveset érintkezek.
A legroszabb, hogy amikor már azt hittem roszabb nem lehet az indiaiaknál, akkor elkezdtem egy hónapja olyan feladatokat kapni ami a kínaiak microserviceivel kapcsolatosak. Embertelen amit csinálnak, teljesen sokkolva vagyok.
Szóval most úgy vagyok vele, hogy roszabb fizetésért is simán váltanák. Teljesen rommá vagyok égve.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Automobilista 2
- VR topik
- Cudy routerek
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB XLR8 Gaming VERTO EPIC-X RGB
- Samsung Galaxy S25 eladó, független, garanciális (ses.hu, 2028 júniusig)
- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- Asus ROG Strix G731GT - 17.3"FHD IPS 120Hz - i7-9750H - 8GB - 512GB SSD - 1TB HDD - GTX 1650 - Win11
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest