Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Hogy lehet ilyen pozicióba eljutni?
Most nem a pénz része érdekel, hanem a meló.
Bárhol jártam eddig, mindenhol az x éve ott dolgozó (x>10) kapta a pozíciót és újabb 10 éve fogja a helyet és kihalásos alapon még 10+ évig ott is lesz. Pedig szakmailag a bőrt lenyúzom az arcomról sokszor, hogy mennyire nem jó némelyik.Hogy lehet oda kerülni, hogy megtanulhasd ezt egy ezt űzőtől és utána, hogy lehet megugrani a még nem voltam ilyen, de az legyeket? Mert minden ilyen poziban azonnal ilyen tapasztalatot kérnek, tehát beugrani nem lehet.
A valahol várok 10 évet, hogy majd hátha akkor pont én leszek az, nem tűnik egy reális taktikának.A tanulj és legyél jó meg szintén önmagában nem működik, mert kell hozzá pozíció és, hogy odategyenek zöldfülűként. Ha csak simán kurvajó dev vagy, attól még a közelébe sem engednek egy archi pozinak.
Hogy lehet tudatosan archivá válni, és nem csak bemákolni, amikor az öledbe hullik.
Én évek óta úgy érzem, hogy alul vagyok foglalkoztatva, és szétunom az agyamat a szerintem kihívás nélküli feladatokon. Eleinte hajtottam, de aztán rájöttem, hogy ezt mindenki leszarja és ezzel nem jutok sehova, csak meguntam a munkámat, mert így kihalt belőle a kihívás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest