Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Itt a mentalitásban láttam csak a "problémát" (nem egyetértést). A kolléga még viszonylag friss a piacon majd szertinem belátja, vagy jön valami új trend és affelé fog nyitni. Nyilván azzal főz amivel tud, de ha erősen bekorlátozza magát egy stack-re akkor sok lehetőséget eldob magától.
De ahogy más is írta cí sarpról váltani jávára nem egy nagy cucc, cserébe egy másik világ nyílik ki.
Én 8 év java után most pythonozom és nem látom kárát.
tboy93: ami nem wpf. és egy kor kényszer szülöttje szerintem (ez nyilván nem degradálja magát a keretrendszert, csak furcsa váltás után jött ez az eszköz a microsofttól).

Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest