Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
A munkaeszköz törvényi kötelezettség, így az valóban nem tekithető annak, de a home office továbbra is csomó helyen inkább kegy, mint jog, tehát tekinthető juttatásnak. Viszont rendkívül nehezen forintosítható általánosságban. Talán a kocsi fogható meg a leginkább a lenti felsorolásból a benzinnel, meg a 13. havi bér, mint forintosítható juttatás. Még a telefont is lehet számolni, az sem alap mindenhol. Az ingyenes képzések nem tudom mennyire alap, ahol voltam az utóbbi években, mindenhol az volt, de lehet csak épp olyan helyeken voltam. Én összesen kb. br. 300-400e forintnyi havi értéket tudnék rendelni ehhez a pakkhoz, de azért tudni kell, hogy a munkahelyek nagy részén ennek a pakknak egy részhalmaza biztosan rendelkezésre áll. Szóval ha az átlagos állásokhoz szeretném hasonlítani IT-ban, akkor csak a kocsit számolnám bele, meg a 13. havi bért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest