Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Én elég savanyú vagyok a kérdésben, de nehezen tudom feldolgozni a beleszaró kollégákat.
Szerintem tömeges probléma, hogy a legnagyobb réteg az alapvető elveket sem tudja, maximum hebegve-habogva elmondani, foszlányokat, hibásan, éppen csak dereng.
(félreértés ne essék, nem bemagolni kell, hanem ha valamit rendesen megértettél, akkor el tudod mondani a saját szavaiddal)Aztán vannak akik el tudják mondani, de igazából nem értik. Kötik az ebet a karóhoz, meg ökölszabály, de igazából nem tudja alkalmazni, nem tud trade off-okban gondolkozni, félreérti. Frázisokat pufogtat, amit hallott, maga sem tudja igaz-e, nem érti, csak jól hangzott és a többi nem értőnek hangoztatva piedesztálra kerülhet. ez a réteg remekül él az agy nélküli copy-pasteből. Majd a process megfogja a bajokat.
Alig van olyan fejlesztő, aki ha valamit már használtak négyszer, de amúgy rossz, akkor nem ötödször is megcsinálja a rosszat, hanem felismeri, hogy az rossz. Hogy megkeresi az értelmét egy processnek és hasznosnak próbálja megcsinálni a letudott helyett...>
Engem rettenetesen kiéget, ha olyan kollégáim vannak, akik trógerek a munkájukban.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest