Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
bilimbalam
üzenetére
Akkor te eleg szar BA lehettel, mar bocs.
Par tobb100millios tema, amin "eldolgozgattam" - PM kedtem barmilyen valid tudas nelkul:
- kozuti arufuvarozas, EKAER, EMCS, ADR - biztos babra megy a jatek es orulsz ha a hatosag lefoglalja a szar folyamat miatt a fuvarozott arut es honapokig ul rajta. Megteheti.
- Jovedeki ado, termekdij, kornyezetvedelmi termekdij riportalasa, bevallasa, megfizetese -> engedely felfuggesztese, szoszerint bezar a bazar / gyar
- iparagi standardek szerint mukodo termekaram / anyagmozgas interfacek tobb orszagon ativelo anyagarammal / SCM folyamattal + ezek hatosagilag validalt ipari meromuszerekhez illesztese, engedelyeztetese
- energiahatekonysagi EU megfeleles - milliardos ertekekrol beszelunk
- online kassza, online szamlazas -> havi szinten tobb 100e db szamlat eloallito retail cegnel a fel milla / szamla birsag elhanyagolhato nagysagrendEn ilyesmiken szoktam tobbnyire dolgozni, meg nagyobb, milliardos budzseju full rolloutokban, erosen az arbeveteltermelo folyamatokert felelve
Egy BA nem old meg semmit sem. Csak kommunikál, ennyi.
Nah, itt bujt ki a szog a zsakbol. Megsugom ez kvara nem igy van, normal BA rendszert konfigol + debuggol + fejlesztoi + konfig pakkokat deployol / release managerkedik is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest