Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz bilimbalam #21936 üzenetére

Akkor te eleg szar BA lehettel, mar bocs.
    Par tobb100millios tema, amin "eldolgozgattam" - PM kedtem barmilyen valid tudas nelkul:
    - kozuti arufuvarozas, EKAER, EMCS, ADR - biztos babra megy a jatek es orulsz ha a hatosag lefoglalja a szar folyamat miatt a fuvarozott arut es honapokig ul rajta. Megteheti.
    - Jovedeki ado, termekdij, kornyezetvedelmi termekdij riportalasa, bevallasa, megfizetese -> engedely felfuggesztese, szoszerint bezar a bazar / gyar
    - iparagi standardek szerint mukodo termekaram / anyagmozgas interfacek tobb orszagon ativelo anyagarammal / SCM folyamattal + ezek hatosagilag validalt ipari meromuszerekhez illesztese, engedelyeztetese
    - energiahatekonysagi EU megfeleles - milliardos ertekekrol beszelunk
    - online kassza, online szamlazas -> havi szinten tobb 100e db szamlat eloallito retail cegnel a fel milla / szamla birsag elhanyagolhato nagysagrend

En ilyesmiken szoktam tobbnyire dolgozni, meg nagyobb, milliardos budzseju full rolloutokban, erosen az arbeveteltermelo folyamatokert felelve

Egy BA nem old meg semmit sem. Csak kommunikál, ennyi.

Nah, itt bujt ki a szog a zsakbol. Megsugom ez kvara nem igy van, normal BA rendszert konfigol + debuggol + fejlesztoi + konfig pakkokat deployol / release managerkedik is egyben

Új hozzászólás Aktív témák