Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: My Art II.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóbitatáncol
újonc
válasz
Radnix
üzenetére
Hát egyébként ezt korábban szerintem elég jól összefoglalták a többiek. Számít a tapasztalati év, kell e a kezét fogni vs mennyire lehet önálló feladatot rábízni. Az egyik budaörsi telco cégnél pl az volt egy ott dolgozó juniornál a követelmény, hogy egy rá méretezett projektet megold e alapvetően egyedül - nyilván ha elakad segítenek neki, de öve a felelősség elsőkörben, akkor megkapja a belső előléptetést medior szintre. Mennyit tud a használt nyelvről, technológiákról ilyesmi. Viszont a technikai interjúkba mi már nem látunk bele, nekünk az a dolgunk hogy aki kb jó lehet azt bemutassuk a cégnek. De pl. a párom egy másik telco multinál volt kb 4-5 évig junior ahonnan egyből senior poziba lepett másik amúgy menőbb céghez, míg cégen belül lehetetlen volt ezt a lépést megtenni. De amúgy megint csak ezt tudom válaszolni, hogy egyéni elbírálás, skillset, tudás, tapasztalat, évek száma.. hasonlók alapján. De nincs behelyettesítős képlet ami kiadja tutit.
Most amúgy pont van nálam egy két év tapasztalatot elvárós meló ahol adhattunk meg nyíltan bersavot és igazából a jelöltek lövik be magukat. Latja mi az elvárás, ő mit tud abból és teljesen faszán működik. Olyan még nem volt hogy hiányos tudással valaki a tetejét lőtte volna be, vica versa. És igen, pont ezért szeretnék én is egy bérsáv honest világban élni, mert sztem felnőtt emberek tudnak ilyen téren jó döntést hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű iPhone 14 Pro 128GB Asztro szürke független, 100% aksi, 1 Év garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most amúgy pont van nálam egy két év tapasztalatot elvárós meló ahol adhattunk meg nyíltan bersavot és igazából a jelöltek lövik be magukat. Latja mi az elvárás, ő mit tud abból és teljesen faszán működik. Olyan még nem volt hogy hiányos tudással valaki a tetejét lőtte volna be, vica versa. És igen, pont ezért szeretnék én is egy bérsáv honest világban élni, mert sztem felnőtt emberek tudnak ilyen téren jó döntést hozni.