Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Bóbitatáncol
üzenetére
-Én első megkeresésben egy dolgot szeretnék látni biztosan, hogy melyik cégről van szó. A közvetítő fejvadászok, recruiterek nagy része nem írja le, régebben még elmondtam, hogy akkor tudunk tovább menni, ha tudom egyáltalán, melyik cégről van szó. Erre egy részük elárulta, de nagyobb részük tovább kötötte az ebet a karóhoz, hogy csak akkor tudja megmondani, ha küldök CV-t meg telefonszámot meg mittudomén. Még 10 percet sem szeretnék elpazarolni egy megkeresésre olyan céggel kapcsolatban, akikhez biztosan nem akarok menni, mert már előtte 10-szer megkerestek vele. És a telefonszámomat sem szeretném odaadni boldog boldogtalannak, hogy aztán mindenféle adatbázisba bekerüljek. Megértem, hogy nem akarják elmondani rögtön a cégnevet, csak nem érdekel. Sosem kerültem meg fejvadászt egyébként.
1-2 éve már nem reagálok ilyenekre, ill. annyit, hogy köszi a megkeresést, de nem érdekel.-Második fontos tényező, amiről ha későn derül ki, hogy nem egyezik az elképzelésünk, megintcsak felesleges időpazarlást jelent mindkét vagy mindhárom fél számára: bérsáv / napidíj. Ezért ha ez nem megismerhető a folyamat legelején, akkor én nem fogok beleinvesztálni eggyel több percet sem.
-Nagyobb eséllyel reagálok egy megkeresésre, ha személyre szabott, kiderül belőle, hogy legalább átfutotta a recruiter a profilomat, és nem valami teljesen inadekvát pozíciót próbál eladni. Tapasztalati szint belövésével is vannak bajok, heti szinten kapok megkeresést a jelenleginél kettővel alacsonyabb tapasztalati szintre, amiben 10 évvel ezelőtt dolgoztam.
-Direkt céges vagy ismerős recruiter vagy ismerős korábbi kolléga vagy vezetőim általi megkeresések általában sokkal relevánsabbak és kevesebb felesleges kör van velük, szóval mostanság nagyon ritkán jutunk el akár az első körig közvetítői megkeresésnél, mert egyszerűen többségében semmiféle hozzáadott értéket nem tudnak nyújtani. Alapvető kérdésekre nem tudnak választ adni, mert legtöbb esetben sem a pozíciót sem a céget nem ismerik eléggé.
Új hozzászólás Aktív témák
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest