Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JoinR

őstag

válasz Kobe #20451 üzenetére

És simán elhiszem, hogy a vezetésben mindenki tudja, hogy mit és mennyit csinálok. A céges gépen minden böngészőn fut az Aternity, úgyhogy tuti szép grafikonok vannak a napi sok óra privát böngészésemről...Sőt, meg is mondtam a manageremnek, hogy tök jó ez, hogy napi pár óra alatt megvan a meló, de én inkább dolgoznék 2x ennyit 2x ennyi pénzért, csak ezt ők nyilván nem fogják megfizetni. :P Nyilván ezt már felmondás után, nem akartam hirtelen nyakamba venni az inkompetens csapatom.
    Annyiban még hadd árnyaljam a képet, hogy attól, hogy valakinek 2 melója van, nem azt jelenti, hogy csak az egyiket végzi el. Nyilván akadhatnak ütközések, de ha az ember igyekszik problémamegoldó lenni, azért nem fogják letépni a fejét.
    Konkrétan a főnökömnek is van saját IT-cége, amiben valszeg contractor melókat vállal, és nem is mondanám, hogy maradéktalanul elégedettek a teljesítményével (nem az a gond, hogy nem melózik elég sokat, hanem hogy nem ért hozzá :DDD) ...attól még nem rúgják ki, mivel - nyilván tisztában vagy vele -, mekkora extra kiadást jelentene újat keresni, stb.

Új hozzászólás Aktív témák