Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoinR
őstag
És simán elhiszem, hogy a vezetésben mindenki tudja, hogy mit és mennyit csinálok. A céges gépen minden böngészőn fut az Aternity, úgyhogy tuti szép grafikonok vannak a napi sok óra privát böngészésemről...Sőt, meg is mondtam a manageremnek, hogy tök jó ez, hogy napi pár óra alatt megvan a meló, de én inkább dolgoznék 2x ennyit 2x ennyi pénzért, csak ezt ők nyilván nem fogják megfizetni.
Nyilván ezt már felmondás után, nem akartam hirtelen nyakamba venni az inkompetens csapatom.
Annyiban még hadd árnyaljam a képet, hogy attól, hogy valakinek 2 melója van, nem azt jelenti, hogy csak az egyiket végzi el. Nyilván akadhatnak ütközések, de ha az ember igyekszik problémamegoldó lenni, azért nem fogják letépni a fejét.
Konkrétan a főnökömnek is van saját IT-cége, amiben valszeg contractor melókat vállal, és nem is mondanám, hogy maradéktalanul elégedettek a teljesítményével (nem az a gond, hogy nem melózik elég sokat, hanem hogy nem ért hozzá
) ...attól még nem rúgják ki, mivel - nyilván tisztában vagy vele -, mekkora extra kiadást jelentene újat keresni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nyilván ezt már felmondás után, nem akartam hirtelen nyakamba venni az inkompetens csapatom.
) ...attól még nem rúgják ki, mivel - nyilván tisztában vagy vele -, mekkora extra kiadást jelentene újat keresni, stb.