Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- rdt89: Kedvenc Régi Mesék/Sorozatok (Nickelodeon, Fox Kids, Cartoon Network, Minimax, Jetix)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakika11
csendes újonc
Én pár hónapja a covid előtt keresgéltem, igazából volt ilyen 60-90 perces otthoni gépes feladat, 5 egyszerű feladat, meg persze meg voltak írva a tesztek hozzá, aztán csináld meg, ha sikerül akk jöhet a személyes kör. Olyan is volt h bementem első körben és elkezdtek kérdezgetni az alapoktól hashCode-equals kapcsolata, majd egyre inkább nehezedtek a kérdések. Aztán 1 ilyen kör után eldöntötték h adnak-e ajánlatot vagy nem.
Én azt látom hogy legtöbbször vagy kapásból szakmai interjú van, vagy kapsz otthoni feladatsort és ha sikerül mehetsz interjúra. Persze olyan is volt h 3 körös interjú, elsőben csak papíros, elméletre alapuló feladatsor, ha az sikerül akk 2.körben már szakmai dumálgatás van.
Mondjuk én korrektnek is tartom azt hogy első körben otthoni kódolós tesztsor legyen aztán a duma személyesen. "Fölöslegesen" - ha az első kör nem sikerülne, én sem szívesen mennék be irodába valahova.. Jobb ha már 1 körön túl vagyok otthonról és azt a szintet megugrottam (ez alapján már kapnak vmi kéept ők is rólam h mi a tudásom), minthogy berángatnak, aztán olyanokat kérdeznek hogy azt sem tudom miről van szó. Ill a cégnek is könnyebb, kevesebb időt vesz el tőle a rossz pályázó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- ASUS ROG Swift OLED PG34WCDM /34",Curved 800R, 240Hz,G-Sync/ garanciával!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest