Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• szakika11

csendes újonc

Én pár hónapja a covid előtt keresgéltem, igazából volt ilyen 60-90 perces otthoni gépes feladat, 5 egyszerű feladat, meg persze meg voltak írva a tesztek hozzá, aztán csináld meg, ha sikerül akk jöhet a személyes kör. Olyan is volt h bementem első körben és elkezdtek kérdezgetni az alapoktól hashCode-equals kapcsolata, majd egyre inkább nehezedtek a kérdések. Aztán 1 ilyen kör után eldöntötték h adnak-e ajánlatot vagy nem.
    Én azt látom hogy legtöbbször vagy kapásból szakmai interjú van, vagy kapsz otthoni feladatsort és ha sikerül mehetsz interjúra. Persze olyan is volt h 3 körös interjú, elsőben csak papíros, elméletre alapuló feladatsor, ha az sikerül akk 2.körben már szakmai dumálgatás van.

Mondjuk én korrektnek is tartom azt hogy első körben otthoni kódolós tesztsor legyen aztán a duma személyesen. "Fölöslegesen" - ha az első kör nem sikerülne, én sem szívesen mennék be irodába valahova.. Jobb ha már 1 körön túl vagyok otthonról és azt a szintet megugrottam (ez alapján már kapnak vmi kéept ők is rólam h mi a tudásom), minthogy berángatnak, aztán olyanokat kérdeznek hogy azt sem tudom miről van szó. Ill a cégnek is könnyebb, kevesebb időt vesz el tőle a rossz pályázó.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés