- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jokanz012
csendes tag
Sziasztok,
26 vagyok, végeztem egy gépész Bsc-t, vezszerv Msc-t, 2 éve tamogatómérnökként dolgozom (br. 520k), de kis cég révén néha projektvezetőként is kell tevékenykednem, így beleláthatok/szólhatok a többi terület munkájába (beszerzés, planning, gyártás..).
Váltani szeretnék, mert már elég langyos lett a munkakör, nem látok már itt perspektívát, funkcionális vezetők vannak, de az az érzésem, lokálisan nincs olyan, akitől lehetne tanulni vagy lehetne valahova fejlődni.
A topik kb. kizárólag IT területtel foglalkozik, ezért érdekelne, hogy IT business vonalon továbbindulva van-e értelme scrum master vagy IT pm pozíciók felé nézelődni? Mi kellene hozzá és mik a kilátások minden tekintetben? Semmilyen IT fejlesztői tapasztalatom nincs az egyetemi kötelező Excel és C# kurzusokon kívül.Őszintén szólva inkább a fejlődés és a bér mozgatna meg, úgy érzem a gyártás, operatív működés áll hozzám közelebb, magányos developer, vagy mechanikai fejlesztő (ami azért közelebb lenne) nem az én világom.
Jövőben csinálnék egy MBA képzést is, erről van valakinek tapasztalata, hol lenne érdemes? Viszont gondolom, hogy releváns, tényleg vezetői tapasztalat nélkül ez a papír sem ér sokat.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest