Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jokanz012

    újonc

    Sziasztok,

    26 vagyok, végeztem egy gépész Bsc-t, vezszerv Msc-t, 2 éve tamogatómérnökként dolgozom (br. 520k), de kis cég révén néha projektvezetőként is kell tevékenykednem, így beleláthatok/szólhatok a többi terület munkájába (beszerzés, planning, gyártás..).
    Váltani szeretnék, mert már elég langyos lett a munkakör, nem látok már itt perspektívát, funkcionális vezetők vannak, de az az érzésem, lokálisan nincs olyan, akitől lehetne tanulni vagy lehetne valahova fejlődni.
    A topik kb. kizárólag IT területtel foglalkozik, ezért érdekelne, hogy IT business vonalon továbbindulva van-e értelme scrum master vagy IT pm pozíciók felé nézelődni? Mi kellene hozzá és mik a kilátások minden tekintetben? Semmilyen IT fejlesztői tapasztalatom nincs az egyetemi kötelező Excel és C# kurzusokon kívül.

    Őszintén szólva inkább a fejlődés és a bér mozgatna meg, úgy érzem a gyártás, operatív működés áll hozzám közelebb, magányos developer, vagy mechanikai fejlesztő (ami azért közelebb lenne) nem az én világom.

    Jövőben csinálnék egy MBA képzést is, erről van valakinek tapasztalata, hol lenne érdemes? Viszont gondolom, hogy releváns, tényleg vezetői tapasztalat nélkül ez a papír sem ér sokat.

    Köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés