- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
üzenetére
Én autóval járok, de én is indokoltnak látnám egy olyan dugódíj bevezetését, ami tényleg eltántorítana embereket attól, hogy autóval járjanak bizonyos túlzsúfolt környékeken. Mondjuk valószínűleg kifizetném a díjat, de ez most részlétkérdés. Viszont egy olyan dugódíj meg rettenetes lenne, ami gyakorlatilag csak egy rejtett autós-adóként funkcionálna. Bár engem főleg a légszennyezése zavar az autóknak, ha azt lehetne csökkenteni, az tök jó lenne. De ebbe az irányba úgyis lesz hosszabb távon elmozdulás, csak az elég lassú(szabályozás szigorítása, egyre terjedő elektromos hajtások). Meg a túlzsúfoltság problémájára nem nyújt megoldást. Az is gond, mert napközben tényleg nem igazán lehet belvárosban autóval közlekedni, akkorák a dugók. Na ezen egy jól kitalált, infrastruktúrával jól megtámogatott dugódíj pont segíthetne. Csak hát a szükséges feltételek valamelyike Magyarországon hogy, hogy nem, de mindig hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest