Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
haddent
addikt
Hát most magyarázd meg ...
Az Asus / Asrock Z77 lapok biztosan visszaveszik, hiszen ez a logikus. CPU szorzónak / turbó szorzónak (mindegy melyik helyen állítom, ugyanazt eredményezi) beállítom kézzel azt, hogy pl. 41 az én esetemben, és load alatt az 41, idle meg 16 mivel az energiagazd. cumók be vannak kapcsolva. Lehet, hogy az az MSI ezt nem volt képes megoldani és valahogy máshogy gányolta össze, arról nem tudok nyilatkozni, de most nézem neked hasonló van, akkor biztos úgy van MSI -nél ahogy mondod -
haddent
addikt
Hát nem tudom, hogy most ez vélemény-kérés volt-e, vagy csak kijelentés, de mindenesetre azért leírom, amit gondolok: Asus vagy Asrock. Attól függ mennyid van rá, ha sok -> Asus, ha kevés -> Asrock. Nekem ez a 2 gyártó tetszik és vált be, tulajdonképpen teljesen ugyanazt nyújtják. Az Asus jó borsos feláron, cserébe nyugtathatod magad, hogy ez biza Asus, az Asrock nevetséges árakon, néhány luxus szolgáltatásnál kicsit fogadat szívva, de jó választás.
Nekem a többi gyártó (MSI - Gigabyte, a többi ritkával még nem volt dolgom) nem jött be. Valahogy drágábbak mint az Asrock, mégis kevesebbet nyújtanak, viszont mégsem Asus szintűek. Hangsúlyoznám, hogy egyéni vélemény/tapasztalat, nem kérem a lehurrogást senkitől, nem fog változni a véleményem, és az övé sem, ne próbáljuk egymást meggyőzni. -
tirszin
senior tag
Sziasztok!
Vettem végül egy Gigabyte Z77M-D3H alaplapot 3770S procival.
Két gondom is van vele, egyrészt nemhogy offset fesz. állítás nincs benne, egyedül a RAM feszültséget lehet állítani a Biosában.
Másfelől figyelmetlen voltam, nekem kevés az 1920x1200-as IGP felbontás, így olyan lapot kell nézzek, amin van diplayport is.
Azt hiszem van egy eladó Gigabyte Z77M-D3H alaplapom és veszek helyette egy ASUS P8H77-M Pro-t. Annak van 2560x1600 kimenete és a Bios is ok. -
-
Ferdzsoo
addikt
Ha alap órajelen hajtod, akkor mehetsz még lejjeb a feszültséggel, szerintem 1.05-ig biztosan. De valszeg még az alá is. Auto-ról mindenképpen érdemes levenni, álltalában tól sok V-ot kap a proci ha az alaplap kezeli. PLL-t meg érdemes ilyen 1.750 körülre beállítani kézzel és helo.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

az egyik 4ghz, a másik 4,2, ami 10-15% tuning, és így tud 102 ill 108 gflopsot. nekem alapórajelen tud 100-at. ezeknek akkor 110-115 körül kéne lenni a tuniggal arányosan. ez miért van?

Az Asus / Asrock Z77 lapok biztosan visszaveszik, hiszen ez a logikus. CPU szorzónak / turbó szorzónak (mindegy melyik helyen állítom, ugyanazt eredményezi) beállítom kézzel azt, hogy pl. 41 az én esetemben, és load alatt az 41, idle meg 16 mivel az energiagazd. cumók be vannak kapcsolva. Lehet, hogy az az MSI ezt nem volt képes megoldani és valahogy máshogy gányolta össze, arról nem tudok nyilatkozni, de most nézem neked hasonló van, akkor biztos úgy van MSI -nél ahogy mondod