Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Ahogy a kolléga is írja, szinte mindent kibírnak. Ember megvesz egy ilyen procit, berakja a gépbe, aztán vagy megy, vagy nem. Viszont ha megy, akkor halhatatlan. Én múltkor kivettem gépből, hogy újrakenjem, végülis kenésről szó sem volt, csak felesleg eltávolításról. Éppen vettem róla le a kupakot mikor kiesett a kezemből, és pont rá a magra a fém kupak, élével szépen rápottyant. Keresztet is vetettem gyorsan felette, de úgy látszik a mag is jól bírja a strapát.

Am BF3 alatt a 75 az nagyon sok
(én játékok alatt igyekszem 50 körül tartani, ezért is van most 4.3-mon) -
ZozzHUN
addikt
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Nem hinném, ezek nagyon sokat kibírnak, max a kupak deformálódhat, de a procinak akkor sem hinném, hogy baja lenne, ha legalább olyan széles fával ütöd a nyáklapot mint amilyen széles nyáklap, hogy el legyen osztva a terhelés. Azt sem árt azért figyelni, hogy a fával ne küld le az SMD alkatrészeket a proci hasáról, mert az felér egy pengézéssel

-
Milka 78
nagyúr
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Ez a baj,hogy nem.Gondoltam én is a lapra,hogy nem bírja a feszt,de csökkentet órajelnél tltam neki extrém 1.5v-s feszt és nem volt gondja.Még arra tudok gondolni,hogy a 6 pines PCIE alaplapi kiegészítő csatit használatba veszem,de azt mondták,hogy az szinte felesleges.
-
kovsol
titán
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Most, hogy az egyik kártyám garanciáztatva van és nincs bent a CF a gépben visszaraktam 4300Mhz -re a procit. Fölösen minek kínozzam. Egy vga -hoz elég ez is. [link] pumpa minimum fordulaton, ventilátorok 450-500rpm. Ennél hűvösebb fölösleges. Játékok alatt szinte nem is melegszik fel a proci és teljesen csendben van. Szerintem passzívban se lenne melegebb sokkal. Egy sandy procira mondjuk több értelme van a viznek. Az azért jobban átadná a meleget.
-
kovsol
titán
válasz
ZetorGumi
üzenetére
Nálam kb ilyesmi hőfokra áll be. Most nincs kedvem sok sok körös linx -t tolni. Ahogy figyeltem nekem 2-3 kör után kb beáll a hőfok +- egy két fok változás szokott lenni.
3570k@4800 Így játékok alatt 60 fok fölé ritkán megy, pedig CF mellett szarrá van terhelve így is és cpu limites vagyok sok esetben. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(én játékok alatt igyekszem 50 körül tartani, ezért is van most 4.3-mon)