Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Repsol600
üzenetére
Igen, de jobban örülnék fizikai magoknak, jobban nyom. Bár árban az i3 legalább reális, ez tényleg fillérekért megy, picit erősebb prociban és megvan a jóval erősebb IGP is. Lehet majd i3 lesz belőle, de i5 3x ennyiért biztosan nem, annyit azok nem érnek.
lemusz
Mivel a Pentiummal is simán filmezek, netezek, meg fut a Minecraft is, igazából nem éri meg az 5 ezret sem, hanem használni kell a Pentiumot aztán mikor kevés kidobni az egész gépet.
Csak annyiban éri meg, hogy gombokért van és kapok érteplusz teljesítményt amit lehet sose használok fel. Ellenben az i5-ök 15 rugótól felfele, na az már egyáltalán nem gombokért kategória. Azt felőlem a hajára kenheti mindenki aki annyiért árulja. -
-
Solesz84
aktív tag
válasz
Repsol600
üzenetére
A tuning az nem biztos h menne mivel csak egy 500W-os Fsp aurum gold 80+ tapom van + R9 290 Vga + 1 ssd 2 winyo 5 ventilator a gepbe ugyh nem biztos h elbirna 😕 A terhelest pedig majd megnezem de eddig nem volt gond vele csak az utobbi par honapban bizonyul kevesnek 😕 Mennyit birnak ezek alapfeszen?
-
guftabi96
addikt
válasz
Repsol600
üzenetére
Egy másik lapban 1,15-ön ment 4,5-öt, ha minden igaz.
Egyébként igen, a tesztelés menetével tisztában vagyok, illetve legalább van kiindulási pontom feszültség terén is.
Inkább olyan finombeállításokra gondoltam, mint amit te is írtál, pl LLC, de FX-nél emlékszek, hogy egy csomó más dolgot is kellett/lehetett állítani.
Szóval ezekre vagyok leginkább kíváncsi. -
ricsi8800gt
addikt
-
Blue Thunder
senior tag
-
windlord
őstag
válasz
Repsol600
üzenetére
04ahgy: Köszönöm azért a segítséget. A kollégának nem akartam szólni, mert segíteni akart

Amúgy már kapott cmos cleart, load uefi -t... ezért is kérdezősködömKöszönöm neked is Apollo_21!
Repsol600 Köszönöm Neked is, megoldottad a rejtélyt!
Istenigazából nem is nagyon kell nekem a fix fesz, bőven jó az offset...
Csak nem értettem miért van ez. -
hellboy0415
aktív tag
válasz
Repsol600
üzenetére
Bizony még attól nem lessz baja strapás darabol ezek. Láttam olyat 1.8Vcore-t adott neki persze nitrogén társaságában.
Kemény menet lehetett és ha nem tévedek olyan 6.8-6.9 volt a vége. Az enyém is malmozik a TOXIC mellett de ha lessz még egy TOXI akkor már azért izzadni fog szerintem. -
Apollo_21
addikt
válasz
Repsol600
üzenetére
Repsol600
ricsi8800gtNem egy tuning rekord döntő példány...a "magas" fesztől meg nemfélek..mert sztem amíg meglehet normálisan hűteni addig nemgond neki akár az 1,4sem, bár ott azért már aggódnék

De nemhiszem hogy így 1,3om felett vmivel..lesz baja mondjuk 2-3évig, utánna úgyis arra lesz csak jó mint egy mai cerka...
Volt aki azt tanácsolta hogy 1.2fölé nevigyem mert az már gyilkolás mindennapos használatra...
és ha ehhez tartanám magam talán még a gyári turbo 4ghz is kínkeservesen lenne meg fix fesszel. -
Janusz001
őstag
válasz
Repsol600
üzenetére
Ezen már túl vagyok, energiatakarékos funkciók mindig is be voltak kapcsolva, bár most szépen megy, visszaveszi a szorzót, szóval nem tudom eddig mi volt a gond. Pár oldallal ezelőttről találtam egy asrockos beállítást képekkel, most azt állítottam be magamnak is, eddig szépen megy 4ghz -en. Egyedüli különbség, hogy nálam a cpu llc százalékosan van (auto, 33,66 és 100% ) nem pedig lvl1-lvl10 -ig,én ezt auto -n hagytam, nem tudom mi a funkcionalitása.
-
-
Hunork
veterán
válasz
Repsol600
üzenetére
Oké.
Viszont nagy baj van. Nem tudom, mit tegyek...
GTX660 siralmas lett az i5-el, az i3 2100 agyonveri tesztekben.
Biztos van valami, amit át kell állítani, vagy nem tudom, de sürgős segítség kellene!
Csak egy példa i3-3dmark 11 ~ 5700, míg most meg 4300...
Kérlek benneteket, segítsetek! -
Comic
aktív tag
válasz
Repsol600
üzenetére
1.: A vga-tól, a tesztek alapján mértékrendekkel többet vártam. A korábbi 4870-em, a DX11 kivételével mindent teljesített, amit a 7770.
2.: A 7***-es sorozattól elvették a mentle támogatást, így az a kicsi extra is, amit a teljesítmény felett nyújtott, megszűnt. Ennek fényében, akkor inkább erőre megyek.
3.: Ahogy maga az intel proci, az nv kártya is kísérlet...
-
geckowize
őstag
válasz
Repsol600
üzenetére
Nekem konkrétan a tuninglapnak kikiáltott ASRock 970 Extreme4 proci ref clockjának emelésénél a ramoknak beállított időzítéseket össze vissza b*szta, és 1600 mhz-hez állított be 1333-hoz tartozó értékeket, aminek gondolhatjátok mekkora sípolás lett a vége bekapcsoláskor, majdnem kib*sztam a ganyédombra az egészet, amíg rájöttem, mi a baj... Aztán inkább eladtam a szorzózáras Phenom II X4 945-öt és vettem egy X4 965 Black Editiont, annál ugye csak a szorzót állítottam aztán kész...
Előtte Gigabyte lapom volt (GA-MA69G-S3H), abban gond nélkül tudtam az ugyancsak szorzózáras Athlon II X4 620-at 2,6-ról 3,32-re overklokkóni, úgy, hogy a ram időzítései is mentek, és az nem a k*rvafejlett UEFI Volt, hanem még BIOS... A nagy meglepetés akkor ért, amikor Phenom procira váltottam ebben a lapban, és kiderült, hogy a Gigabyte letiltotta, hogy Phenom procinak a feszültségét lehessen állítgatni... Úgyhogy azért ez is elég gáz volt a gyártó részéről, mint az asrock lapnál...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

1,295volt 4.4GHz ez úgy néz ki jó megpróbálok a feszből faragni

mindkettőtöknek !

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)