Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Lehet,hogy a szar satu is közrejátszott,meg nekem nagyon vastagon is volt odaragasztva.
Az is lehet,hogy egyszerűen csak én voltam béna,bár azért nem vagyok egy kétbalkezes valaki.
Viszont én csak pengével csinálnám ezek után,hogy mindkettő módszert próbáltam.
Természetesen mindenki ahogyan akarja ugye...Ám láttam a hirdetésedet.

Mennyin Vagy már túl?(#18888) ZozzHUN: Na ez a valaki nem volt nekem ott.

-
válasz
ZozzHUN
üzenetére
nekem játékok alatt alapvetően alapon megy. bőven elég. Egy GTX560 Ti TOP -ot röhögve kihajt.
4,6 a dolgozós órajel.
Ment már hosszabb tesztet is egyébként, de most Erdei kolléga kérte, hogy nézzem meg mennyi feszt kér nekem 4,6-on. Ahhoz meg, hogy az érték beálljon elég volt ez a 4,5 kör
Alapvetően nem is érdekel a bench... attól nem lesz 10 centivel hosszabb a "szerszámom"
Tegnap a teszt után játékra is itt hagytam 4,6-on és játszottam is kicsit (éljen a szabadnap
),
és semmi gond nem volt. azt hiszem elmondhatom, hogy stabil
Visszajelzések alapján úgy tűnik egy elég kellemes darabot fogtam ki -
-
-
Diocles
aktív tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Az élettartamot csökkentheti. Lusta voltam még utánanézni, de pletykaszinten hallottam, hogy létezik egy hatásmechanizmus, amely következtében nagyobb feszültség esetén gyorsabban degradálódik a processzor. Azt sem tudom, hogy a gyorsabban mit jelent, kézzelfogható-e egyáltlán.
-
törölt tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Nagyon magasak a hőfokok. Hiába veszel jobb hűtőt nem nyersz vele sokat. A kupakkal van a gond. Én amikor ujrapasztáztam nem javult csak 4-5 fokot aztán levettem a kupakot végleg és nyertem még 15fokot. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nálam a kupak is szarul adta át a hőt.
-
ST05
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
más az architektúra is,csíkszélesség is, igy nem csoda.. ( véleményem szerint már rég nem kellene sandy-hez hasonlitgatni iylen szempontból de ez most off
)első indítás fail : ennél a pontnál mennyire kaptál szívrohamot ?
illetve hány cigire gyujtottál rá egyszerre? ( viccen kivül, megijedtél azért kicsit, vagy biztál magadban annyira és nem paráztál? -
ST05
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
gratula

( vééégre egy tisztes összehasonlitás nem 1 perces tesztel amikor benyögik x fokot nyertem )
mint ebből volt korábban vita
( meg hogy véletlen kisebb fesszel csinálta valaki olyan is volt )
De ez teljes mértékben rendben van ,köszönjük, szép munka .
1 apróságot nem látok: hány Ghzen vagy? korábban lehet említetted de nem látom
-
haly
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Hát, akkor erre kérek egy magyarázatot
Ha hűvösebb a proci, miért kér kevesebb feszt? 
Sajnos letesztelni nem nagyon tudom, mert csak 1 fordulatot tud a procihűtőm. Szárazjéggel még nem kerültem szorosabb kapcsolatba, de nem az a lényege, hogy brutál magas feszültségek mellett is lehűtse a procit?
Viszonylag új vagyok a témában, de ilyenről még nem is hallottam. -
haly
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Sajnos nem fedeztél fel újat. Sokszor mondjuk többen is, hogy az igazi teszt a játékoknál van. Valakinél csak szintetikus tesztek alatt hasal el a prockó, valakinél meg csak játékok alatt. Te is az utóbbi tábort erősíted. Nekem is van LinX stabil beállításom 1.056V-ra, mikor játékok alatt jó 0.03V-al többet kér. Szintetikus tesztek csak a proci sütögetésére jók, semmi másra.

(bár azt is hozzátenném, hogyha mindenképpen tesztekkel akarod igazolni a stabilitást, akkor minimum 1 óráig, összes rammal teszteld. Viszont játékban kb 10 perc után előjön a hiba, ami teszten, lehet hogy 1 óra után.) -
ST05
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
én ha ilyesmit csinálnék ( ihs-mod), akkor tuti rommá políroznám az IHS-t
vagy kikalapálnám lehelet vékonyracsak igy deformálódna( igen réz, egyszer utánna olvastam ,mert belemerültünk itt...
nickel plated copper ( nikkelezett, de réz ) -
fermacht1994
aktív tag
-
keIdor
titán
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Van az 25-30 fok is, ugyanis úgy csökkent 20 fokot, hogy már MX2 volt rajta. Az előtte is csökkent 6-8 fokot még.
Szlobi jövő héten áthozza a Liquid Pro-t, felkenem én is, kíváncsi leszek rá.
Mondjuk nekem 36 hónap volt a procin, még 24 lenne, de már mindegy, győzött a kíváncsiság, szerencsére az én procim is túlélte a beavatkozást már jó 1 hónapja megcsináltam.
SzlobiG: Én szikével csináltam, meg lehet azzal is, bár láttam, hogy kicsit hajlott azért a nyák.

Ha kinyírtam volna 85k-t buktam volna.
Jött volna a Haswell. 
-
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Az hogy te nem mered bevállalni az egy dolog én bemertem meg még sokan mások. Az érveiddel valamilyen szinten egyetértek...de engem se az a hűde nagy teljesítmény többlet érdekelt, hanem pusztán a kíváncsiság, hogy így milyen lesz ha olvasod a fenti hsz-em írtam is, hogy elég volt a 4.5-n kupak levétel előtt is.

-
ST05
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
mit vártál? annyira nyomatva volt itt a téma, hogy még a nem K-sok is beopták !

Mit gondoltatok, viccből "szálltam harcba" az egy perces linx: nyertem 25 fokot beirásokkal ?
Magyarán nem kell erről olyanoknak tudnia sem, akiknek nem szükséges,
akiknek meg szükséges, nem itt fog tanácsot kérni : hogyan ragasszam vissza a kupakot cimszóval ! -
Gtaati
őstag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Persze tisztában voltam vele, hogy gari vesztéssel jár! Mindenki a pénzéből azt vesz amit akar és azt csinál vele amit akar és ezt nem rosszból mondom, én csak tapasztalatokat osztok meg, hogy ezzel segítsek másoknak esetleg, sajnos nem 60 fok volt ami miatt megléptem, ha annyi lett volna nem csináltam volna semmit, de az azért gáz ha tx3 evoval alap órajelen turbóval 70 fok(nem a magok, azok még melegebbek voltak...) környékén cirkált és semmi fesz emelés tuning nem volt rajta...., akkor még több lett volna, garancia szerintem akkor fontos ha el akarod adni, ha meg hűvösebb a processzor azzal nő az élettartama, tehát nem hiszem h cpu esetén ami rendeltetés szerűen van használva az elhalálozna, szerintem hamarabb rakom apolcra vagy dobom ki ha már elavúlt lesz és cserélem új configra minthogy megdöglene... de ez persze az én véleményem, van aki hülyeségnek tartja én nem.. van aki a K-s kupaktalanítását is hülyeségnek tartja, kinek hogy! Én csak egy jól bevált "receptet" írtam le amivel jelnetőset lehet nyerni feltéve ha a művelet közben az illető nem teszi tönkre a cpu-t!
-
Cole86
senior tag
válasz
ZozzHUN
üzenetére
ez is igaz ,de lehet ez chip és lap függő is erősen.. mindenestre szerintem csak kb adatokkal tól/ig bezárólag lehet alapfeszről beszélni...
Az enyém akkor 4500mhzet 1,080v feszen viszi akkor nálam simán lehetséges ,h e körül lehet az alapfesz ,pedig a lapom add neki auton olyan 1,175v körül..
-
Asbee
veterán
válasz
ZozzHUN
üzenetére
Én is nézelődtem a témában és konkrétat nem nagyon találtam, sandy és ivynél hogy komoly gond lett volna. De azért azt se várd, hogy majd a memória gyártó mérnöke azt mondja, hogy igen szarok az 1,65V-os Ramjaink 1155-re.
Én is 1866-on használom a ramjaimat 1,6V mellett és kicsit emeltem a memóriavezérlő feszén. Alapban 1,65V 1600. Mondjuk lehet hagyni kéne 1600-on azt 1,5V-al viszi...
Kinyírni szerintem sem fogja.
-
BeLucZ
addikt
válasz
ZozzHUN
üzenetére
nekem olyan hihetetlennek tűnik hogy 1,45 V-on ami kikurt sok léghűtéssel csak 70 fok a cry 3 alatt ami azért terhel rendesen, jo igaz nem egy linx de mondtad hogy kupaktalanitva se volt, én sztem ha ráengednék ilyen feszt felforrna pedig prolimatech megahalemsem van ami elég brutál léghűtő
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nyaralás topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

),

Megéri????

illetve hány cigire gyujtottál rá egyszerre? ( viccen kivül, megijedtél azért kicsit, vagy biztál magadban annyira és nem paráztál?

Ha hűvösebb a proci, miért kér kevesebb feszt?