Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Sajnos nem láttam ilyesmit.
Ezek vannak még:
Az áramerősséget lehet limitálni, meg a TDP-t tudod beállítani valamilyen Watt értékre, de az nem egészen az alulfeszelés.
Ezeket ha megpróbálnám állítgatni nem hozna pár fokot?
Csak mert lehet hogy akkor nem lehet kimondottan a procinak a feszét állítani.
Toby888 : Köszi a tippet!
Ez hozott -6 fokot!
Van esetleg még valami tippetek amivel lehetne pár C-t faragni? -
BigBlackDog
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Igen, én is ezen gondolkoztam.
Csak, ha már egyszer ment 4.8-on pár nappal ezelőttig, akkor piszkálja a fantáziámat, hogy most miért nem megy.Gondolkoztam a cserén is valami újabb platformra. Ha érezhető javulást akarok, akkor nem keveset kéne beletolnom, miközben a mostanában használt dolgokra (alap felhasználás, képszerkesztés, kicsi játék) tökéletesen jó ez a 3570k is.
-
flash-
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
stabilizálódni azt jelenti hogy nem fagy a gép?
nos 4.4-en használom már több éve, de most a division 2 van hogy kilép és eseménynaplót megnézve aztán googlizva a tuning lehet az oka...
de ha eddig nem csinálta akkor nem a tuning az oka? vagypedig eléképzelhető hogy egy játék jobban "háklis" a tuningra? tény ez eddig a legújabb játék és hát gondlom ez jobban meghajtja a cpu-t mint eddig bármi(division 1, vagy vegas render)
mindenesetre prime95 stabil...
eddig alapfeszen ment a tuning nem nyúltam hozzá csak simán feltoltam 4.4 re és kész.
mondju nemtom mit nyerek egy régebbi vga nal 3.8 és 4.2 vagy 4.2 ról 4.4 re stb.. húzás esetén.
van e értelme? -
Robi_73
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Azért voltak kivételek!

Én nagyon megszerettem a kis 3570K-s procimat! Bitang jól ment alulfeszelve és nagyon időtálló befektetésnek bizonyult. 7 év után most váltottam és nincs az a hűha érzésem. Megtenné nekem valaki, hogy mérne egyet Cinebench R20-al az alábbi beállításokkal? 4.1GHz, memória 1800MHz 9T/9T/11T/31T Sajnos nem mentettem el az egyszálas mérés eredményét és kíváncsi lennék rá.
Többszálon mérve ennyit kapott:
Köszönöm!

-
Speed®
titán
válasz
Raggie
üzenetére
Az elmozdulás leszorításkor rizikófaktor, elkerülni minimális költség/meló, innentől az ellenkezőjét javasolni felelőtlenség, ne ragozzuk.
A hőmérséklet ezen a szinten semmi gondot nem okoz, élettartama a feszültség túltolásával fog csökkenni bárminek is (degradáció). Ne akard már ennyire belemagyarázni, hogy a specifikált max érték (TjMax) alatti üzem gond..ha az lenne, tömegével hullottak volna a Sandy utáni guánós procik a kevésbé gondos gyári hűtős tulajoknál

-
Speed®
titán
válasz
Raggie
üzenetére
Ha már halt meg relidelt procid, akkor másképp látod a dolgokat. Ma már nem drága egy 3570K, de akkoris vigyázni kell rá. A ragasztás rugalmas némileg, duplán hasznos a különböző hőtágulású anyagok okán. És nem, nem kell újrakenni, a LM nem döglik be, a jó relid végleges.
A 95°C pedig továbbra sem halálos a szilíciumra nézve, látom nagyon mély a seb, nem gyógyul

-
Speed®
titán
válasz
Raggie
üzenetére
Valótlan állítás történt részedről, korrigáltam, indokolva, nem tudod elfogadni? Jelezd a gyártónak, amennyiben nem értesz egyet a specifikált értékeivel, ne nekem akard megmagyarázni, hogy deaznemúgyvanakkorse pls. Sehol nem írtam, ami miatt ágállsz, csak azt, hogy nem lesz baja..és ezzel le is zártam részemről a threadet, már így is a semmiről diskurálunk körök óta :S
-
Speed®
titán
válasz
Raggie
üzenetére
Ne adj olyan szavakat a "tollamba", amiket nem írtam, ill. ne hozz fel ellenérvként tök más dolgot, ami egyébként meg sem állja a helyét. Olyan értékek/védelmek vannak jelen esetben, amik megvédik a károsodástól. De azt is írtam, hogy ettől függetlenül érdemes tenni ellene

-
Kupszi
aktív tag
válasz
Raggie
üzenetére
Nekem is lesz Delid, meg egy Corsair H105 rá. Én mind a kupak alá és fölé is. Ha nincs akkora szivárgás nekem még kevesebb hőfoknak kellene lenni. Persze ez tényleg attól függ milyen példányt fogtam ki.
Nekem csak a CPU viselkedése furcsa, ahogy írtam is. 4.7Ghz még a bios 1.254volton is elindul. 1.235volton kezd először fagyizni. Jó persze ezek csak az én feltevéseim, de ha delid után tényleg 1.35volton elszaladna 4.7-en az már nekem öröm bódottág.6 évvel ezelőtt is volt egy 3570K-m. Talán életem legrosszabb CPUja volt. 4.2Ghz 1.38volton volt csak stabil. 4.4Ghz sehogy se ment. Már 4.3-hoz is 1.45volt kellett igaz, azt nem próbáltam csak egy windows betöltés lefutott rajta. Szóval itt jön elő igazán az hogy ennyi év után visszatértem hogy mennyi különbség is van cpu és cpu közt.

-
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Hogyne, mindennap előveszem és megcsapkodom rá megcsapkodni valót

Nyilván nem, de mint irtam 1.36 v-on vagyok most .4.7-el. 4.8-t szerintem 1.4 volt alatt nem vinné úgyh igazából neki se állok a tesztelésnek, mert szerintem ez a maximum ami ki jön belőle. De majd hétvégén átrakom 1.4v-ra azt megnézem 4.8ghz megy-e valahogy.
-
-
haly
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Ebben a táblázatban a Vcore-t kell nézni, nem a VID-et. Legalábbis én úgy tudom.
CPU-Z is a Vcore-t nézi, 1.240V-ot mutat.Amúgy tegnap kínomban feltettem az AXTU-t (ASrock Extreme Tuning), amivel sikerült rájönni a problémára.
Minden indulásnál berakja Offset -0.065V-ra. Ha a programban állítom a feszültséget, akkor rögtön át is áll a helyes értékre.
Így adtam neki azt hiszem 10-20mV-ot, és azzal tudtam már játszani, azonban a WHEA loggerek nem tűntek el.
Ami érdekes WHEA-val kapcsolatban, az az, hogy minden percben csinálja, ugyan abban a másodpercben!!!
Ez mitől lehet?Energiatakarékosság elvileg ki van kapcsolva.
-
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Pont irni akartam de megelőztél, h 4.7ghz azért 3770k-nál több mint nem általános

4.5 is elég változó szerintem, azért forumon is eléggé látni h erősen szét van szórva, h 4.5-n milyen feszen visz. / pl nálam 1.26 a 4.5Ghz, nálad asszem 1.3 vagy mennyit irtál, speed-nél meg 1.2 körül ha jól emlékszem... / -
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
2.6-al ugrik mindig csak legfeljebb, tehát 98-ról 100,6-ra.
Igazából most stabilan fut az eddigi beállitással 1,285 fix fesszel, örülök neki h megy és kész. Linx mellett max 80-83 fok nyáron úgyh örülök neki. Szerintem a lap amit kaptam enyhén defektes lehet, mert a hátlapi jack csatik pl félig mennek félig nem de jó lesz igy nekem amig megy addig megy. -
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Hát nem tudom, igazából most örülök, hogy igy stabil. Viszont megérheti esetleg megpróbálni lejjebb tenni akkor a bclk-t és feljebb a szorzót hátha kevesebb feszt kér? Igazából igyis már 1 hónapja ezzel szórakozok, úgyh max még 1 hónapig szórakozok mire újra találok vmi stabil beállitást

-
joysefke
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Nem én írtam, hogy 30%, miért nekem címzed?
Játékokban azért szépen lecsíp 5%-ot a teszt Sandy Bridgre vonatkozó része szerint, bár hogy konkrétan mennyit, az függ az oprendszertől is.
Mint írtam, ebben benne sincsenek még az új dolgok, csupán a régi Windows patch. BIOS-javítás itt még nem volt. (és nyilván nem is lesz, mert a lap gyártója már úgysem ad ki friss BIOS-t)
-
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Friss windows, pont emiatt húztam újra hétfőn. Egyedül a procit húznám.
Észre vettem, miközben elmentem kicsit lövöldözni pubg-ben a proci volt 45xx mhz-n is az az a blck valamivel feljebb ment mint 100 / hwinfo 102.7- 103-t is mutatott már / annak esetleg ehhez lehet bármi köze? Biosban alap 100on van a blck + speed spectrum disabled ha jól emlékszem. -
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Hát akkor várok tovább, ha ennyire kicsi lesz a különbség akkor megéri.
más: Ha a windows szimplán megfagy attól függetlenül micsinálok / akár böngészés akár játék / és random időközönként semmi eventlog nélkül akkor nagy eséllyel még több feszt kérne nem? / sajnos megint előjött ez a csoda problémája/
-
-
Jocy
aktív tag
válasz
Raggie
üzenetére
Csak megérkezett. Lassan, de biztosan őrölnek azok a malmok.

Az enyémhez feltettem mikor kijött, semmi gondom vele. (Z77-Pro3)
Nagy piros pont az Asrocknak, hogy még ezekhez a régi lapokhoz is adnak támogatást.
A többi gyártónál valahogy nem akarnak szivárogni a frissített Biosok.
Ezt a legközelebbi alaplap vásárlásnál én, biztosan figyelembe fogom venni. -
Starchm
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Szorzót állitottam illetve amiket irtam, voltage résznél egyedül az offset-et és azt a level-eset tettem át 2-esre.
Most kerek 1.2-nél simán le ment 10 kör linx, várom mikor fagy ki megint és hátha ir valamit eventlogba.Inkább tapasztalatlan / kezdőnek mondanám magam, mivel ez az első komolyabb alaplapom.
-
pengegyerek
aktív tag
válasz
Raggie
üzenetére
Köszönöm, akkor egyenlőre marad a gyári hűtő mivel alapon is bitang erős egy 771-es xeon után xD Azt hittem le kell mondjak a Full HD illetve WQHD- ról de ezzel a proci+lap+memória+vga kombóval még mindig élvezhető sebességet kapok mindkét felbontáson és elég magas részletességen
vagyis 30 FPS alá soha nem megy a min és átlag 45 pl az új Assassin's Creed WQHD felbontáson
míg előző konfigon a Xeon miatt el sem indult... -
Gergő170
aktív tag
válasz
Raggie
üzenetére
Úgy néz ki a keret hogy ivy vagy sandy bridge-et tudok venni egy alaplappal adott hozzá 8gb ram és egy 1050ti + vennék mellé ssd-t esetleg még 8 gb ramot
//persze használtan.
///. Játékidőm 70%-át a LoL teszi ki esetleg még PubG egyébként csak single játékok 1 évben talán 4-5 játék
-
Tyrel
őstag
válasz
Raggie
üzenetére
Asus-oknál a Load Line Calibration beállításától függően kb. mnidenképpen eltér a tényleges feszültség a beállítottól, ezért amiket én mondok az nem az amire állítva van, hanem az amit Aida64 / CPU-Z látnak terhelés alatt.
Ezek azt állítják hogy (mikor még 4,5 GHz-el próbálkoztam) akkor 1,35 - 1,36 Volt volt (
), de azt igazán nem tudom ezt micsoda méri és az mennyire pontosan teszi ezt... 
Feltételezném mondjuk hogy pontosan méri, legalább is ez egy elég fontos adat, meg tippre a különböző C-state-eknél is számol ezzel, tehát nem sok helye lehet a hibának.

-
GAbre
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Nekem scyte ninja 3 silent volt,az se rossz hűtő.(bocs ha rosszul irtam)
Ès a ventije elèg hangos tudott lenni.
Csak nèha van vizhangja.
Ventilátorok is sokkal halkabbak.
Igy osszesègèben halkabb,ès jobb nem reked meg a meleg levegő a proci körül.
Relatíve olcsó volt.
Kb. 20000 ft -
GAbre
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Szerintem egy asatek hűtéstől kicsit több várható.
Relatíve alacsony feszültséggel.
De megy az feljebb is,ha jól emlékszem 78-80-ra is felmegy,prime-al talán még több.
De játékoknál,1 magot nézek rivatunerrel,ott 70-75 fokik megy fel.
Kb 1éve van meg.Látszólag már volt delidelve,mintha másik színű ragasztó lenne alatta.
Az előző lakásomba nem melegedett ennyire.Bár ott nem is volt berakva az asztalba,nagyobb légtére volt úgymond.
És most nincs nagyon meleg se szobámba,se kinn,ha jönnek a nyári 30+ fokok félek ott már a 80at is eléri -
lemusz
addikt
válasz
Raggie
üzenetére
Köszönöm szépen a kedvességed
, de jegeljük akkor a dolgot, nem tervezek Pest felé menni mostanság, meg clu-t se lesz esélyem egy ideig rendelni. Ezt a kryot is csak úgy csaptam hozzá egy más jellegű csomaghoz, mert eszembe jutott, hogy amúgy én akarnék szórakázni ilyenekkel. A jelenlegi noname-nél azért mindenképpen jobb lesz szerintem, 4g-os fehér tubosos, de még csak márkanév sincs rajta, ha emlékem nem csal valamikor 2010 körül vehettem helyi számtech boltban párszáz forintért. 
-
lemusz
addikt
válasz
Raggie
üzenetére
Igen, ezekkel a 3D printelt cuccokkal kiküszöbölhető a penge ilyesfajta veszélye, ez is járt a fejemben utána, hogy ha legközelebb mégis delidelésre adnám a fejem, akkor egy ilyet kellene venni, ha jól tudom 3K körül árulják. Azt is hallottam viszont, hogy kb 1-2 hazsnálat után annyira szétmennek, hogy kuka. A tiéd nem ment még szét? Satu muszáj hozzá? Véletlen nem miskolci vagy?
-
törölt tag
válasz
Raggie
üzenetére
"Azt talán még el is tudom képzelni, hogy a rezonálás következtében az érintkezés elektromos átviteli ellenállása folyamatosan kicsit változhat."
Szerintem is valami hasonló lehet az alap eset, de nem akartam ilyen gyorsan, ilyen mélységekbe merülni

Teóriám hogy miként hathat ez ki a folytonosságra:
Tegyük fel hogy, keletkezik valamilyen kis átviteli hiba (pl.: CPU-memória között, ehhez tartozik a legtöbb érintkező a táplálás után). A javító mechanizmusok sikeresen korrigálják ezeket a kis hibákat, nem vesszük észre.
De az ismételt adatkérés és visszaigazolás (javítás) időbe, órajel ciklusba telik, és addig áll az adott program szál, ami látható akadást okoz(hat).Ennek a javító mechanizmusnak láttam már megtestesülését, amikor a Mem-CPU órajeleket-feszültségeket kísérleteztem ki IBT-vel. Már régen nem fagyott, de nem volt még teljesen konzisztens a Gflops, látványosan tört is a kép V-sync nélkül.
Megmérem előtte/utána IBT-vel és mérek fogyasztást is.
4,8-ra van stabil beállításom, de őszintén szólva nem próbáltam feljebb a cpu-t, de nem is láttam értelmét szétkínozni szegény ITX alaplapot. 1,256V-al a 4,5-en, ~52-56C°-on nekem több mint szuper.
-
törölt tag
válasz
Raggie
üzenetére
A leszorítással nincs gond, hiába nincs fenn a gyári leszorító keret, koppanásig be lehet nyomni a foglalatba a CPU-t, a hűtővel. Még "stabil" is, annyira hogy üzem közben lehet rángatni a CPU hűtőt, fagyás nélkül.
De a CPU nagy felületen, rugalmas tüskéken fekszik fel és azokon a kis felületű - tüskék közé benyúló - füleken valamint a középső vékony kereten:
Ez a nagy rugalmas felület/kis összfelületű stabil pontok, a ráhelyezett üvegszálas PCB-t (CPU érintkezői) aligha támasztják meg, úgy hogy ne mozduljon meg, amikor egy nagy tömeg, nagy erőkarral rá van helyezve (CPU hűtő). A tömeg+rugalmas alátámasztás azt jelenti hogy hajlamos lehet rezonálni: [link]
A szélén lévő füleken, és a belső kereten kap PVA-t (faragasztó) fecskendőből adagolva, erős csillapítást lehet eszközölni.
Mint mondtam unatkozom

-
Pubszon
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Köszi.

Sajna a kupak alatt "csak" liquid pro van, de épp hogy elég lett, kupak felett pedig MX2.Speed(R): A magok az Adia panelen látszanak, sorba 68, 66, 73 és 70. Egyébként a CPU Package mindig a legmelegebb magot jelenti.

Egyébként az FPU teszt ugyan olyan terhelést ad a CPU-nak mint a LinX vagy a Prime95 AVX.
-
Pubszon
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Rendben, köszi, akkor még lehet pénteken meg is kapom és lesz időm hétvégén az átalakításra.

Az FBS rugalmas ragasztó-tömítőanyag egykomponensű, ecet sav bázisú hidegen térhálósodó szilikonkaucsuk. Kiválóan megtapad a legtöbb felületen, nem folyik meg függőleges felületen sem (kb. 1 cm vastgságig), kötés után tartósan rugalmas marad, ellenáll számos vegyi anyagnak (pl. híg lúgoknak és savaknak), szélsőséges hőmérsékleteknek (-50 - +200 °C között). A kőolajszármazékok kis mértékben duzzasztják.
-
Pubszon
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Univerzális szilikon alapú ragasztó, ha meg köt gumis, fehéres átlátszó. Minden barkácsboltban kapható.

Mikorra várhatom az érkezést?
Már minden elő van készítve, csak még egy tesztet kell csinálnom, hogy előtte mennyire melegszik a CPU, meg utána.
Én sem ragasztom vissza szerintem, ha rárakom a hűtőt, nálam már soha nem lesz levéve. 3 évig ment egy pasztázással, újrapasztáztam és 1 fokot sem számított.
-
Pubszon
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Mind elég tág fogalom.
Órajelkülönbség legalább 20% teljesítmény többletet jelent.
Nem mai játék már a GTA V is. Meg a netezés is lehet egy lapos olvasgatás, de lehet 20 lapos is, amiben HD videóval zenét hallgat stb, közben játszik. A multimédia meg lehet videóvágás is.
Minden esetre az tény, hogy a 3570 kb kétszer olyan gyors CPU.Mi az a szint, generáció, amire már igen?
Erre éri meg neki leginkább cserélni, új platformba sokat kellene bele fektetni, az már tényleg nem érne neki annyit.A döntés már az ő dolga legyen. Tény, hogy ha csak pár oldalt böngészik, filmet néz és 10 éves játékokkal játszik, akkor még nem jönne ki az előnye, viszont akkor is időtállóbb.

(#30041) Julot: Mint írtam, jóval erősebb az i5 és Z-s lapban még némi tuning is bele férhet. 30-35-ért már 3570K-ra is ráakadhatsz, ami nálad menne egy 4.3-4.5GHz-et.

Te döntsd el, hogy megéri e neked ez a többlet. Meg ha van mellette egy GTX770 szintű vagy jobb VGA, ahhoz már illik az i5.
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
válasz
Raggie
üzenetére
Aha, mert viszi a 2600MHz-et is CL12-vel, de ott már kevésnek bizonyult az 1.6V, másnap nem indult a gép. Bár lehet meg sem éri CL12-vel a 2600-ot, CL11 2400 helyett. Aida jobban pörgeti az tuti, de Fire Strike physics score nem növekedett, szóval vszeg semmit nem ér
. Bár be lehetne játszani az 1.65V-ot CL10-el 2400MHz-en. -
-
73Kacsa
csendes tag
-
73Kacsa
csendes tag
válasz
Raggie
üzenetére
Amit említettem 13 fok csökkenés az 4.7 Ghzen történt cpuZ bench alatt. 87-89 fokról lett 74, igaz maxra tettema fan speedet, mint ahogy az I32 esetében is, amikor 87 fokos lett ( 2 ventivel).
Most van jó procim, ramom, tápom, hűtőm.. már csak overclockolni kellene megtanulni

-
73Kacsa
csendes tag
válasz
Raggie
üzenetére
Nos.. én megtettem a lépést. Lecseréltem az Arctic Freezer I32-t egy Noctua NH U14S-re. Kilóg a házamból ugyan, de ezt megoldom majd.
Full terhelésen 13 fokkal kevesebb a proci max hőmérséklete. Alap órajelen 22 fokosak a magok

4.2-ön 38-42 fok körül mozog

-
73Kacsa
csendes tag
válasz
Raggie
üzenetére
Sajnos, a jelenlegi házamba 12 cm-es ventik férnek be.. a 14 cm-es nem.
Pedig ezt a 140Xl-t szívesen választanám.
122 CFm és 25 dbA..Korábban a hűtőventis topikban is azt mondták, jobban járok egy erősebb léghűtéssel, mint a Corsair H75 vagy a Nepton 120XL-el.
Mondjuk az én i32-ön 2 venti van felhelyezve, de persze nem Noctua ventik vannak rajta ( ez is sokat számíthat).
Na ezek jó hűtőknek néznek ki, amiket posztoltál. kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Mondjuk a Noctua szimpatikusabb.
-
73Kacsa
csendes tag
válasz
Raggie
üzenetére
Egy delide az biztosan sokat segít (talán én is eljutok majd arra a gondolati szintre, hogy meg kellene csinálni), de a jelenlegi i32 hűtőmet gondoltam
erre a 120XL-re lecserélni illetve a H75 lenne a másik esélyes.Ezek nem tűnnek nagyon hangosnak illetve talán erősebbek mint az én hűtőm.
-
GAbre
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
Az franko.Nem gondoltam volna.
Sajna memoria se huzhato.
2600-nal hiaba adom neki a max feszt,nem indul a biosz.(Holott 1 teszbe olvastam,h ~2560on ment feszemeles nelkul)
Cl ekkel jatszva se,ha kicsit lejebb cl 31-30ra :indul,de hibázik.
Viszont alulfeszelve szèpen viszi memtesztbe ramot.
Legalább ez az 1 jo hir. -
GAbre
veterán
válasz
Raggie
üzenetére
pll.vtt,pch-nak is adtam plusz feszt,memóriának is próbáltam.
Érdekesség,ha a memóriákat húzom.2400-ról 2500-ra fsb növeléssel.Memteszt 50%-ig hibátlan volt 2500-nál is.(tovább nem futtattam).
Akkor a prime rögtön hibázik,nem kell hozzá pár óra.
Ha az fsb-t csökkentem 95-re,és úgy lövöm be neki a szorzót 4500-ra,akkor nem bootol a gép.
Itt valami hiba lesz az alaplapnál gondolom.
Csak az a baj,h alapon meg jó,igy nem tudok reklamálni :S
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Trollok komolyan
- Ubiquiti hálózati eszközök
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest