Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatikajoker
csendes tag
válasz honeypot #36717 üzenetére
Köszönöm a választ. Van tipped arra, hogy miért nem ajálja fel bizonyos alkalmazásoknál a legutóbbi verziót ami kompatibilis a Pademre?
MSI B360 Gaming Plus / i5 9600KF 3.7 ghz / 4x4 gb HyperxFury DDR4 / Radeon 5700XT 8gb Anniversary 50 /Adata xpg 512 Nvme M.2 /Samsung EVO 860 250 / 2x1 tb WD Black / Aerocool Shard Rgb/EVGA SuperNova 750w GQ Gold+ / Arctic freezer 13 cpu
-
30z.Samu
félisten
válasz honeypot #35616 üzenetére
Az tök jó, köszi! Mondjuk egy sima iPad-Logitech combo párosban látok fantáziát és ha újonnan veszem meg, akkor is megvan 200 alatt és mondhatni naprakész a hardver. Oké, az iPad nem olyan, mint a MacOS, de elég sok mindent lehet már azon is csinálni. Hordozhatóság szempontjából még jobb is lenne, mint egy Macbook.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Redpaladin
tag
válasz honeypot #35087 üzenetére
Köszi a tippeket!
Így már értem,hogy apple ugy csinálja meg az app-okat,hogy rólad feltételezi hogy ugyis hülye vagy hozzá.
Nekem jobban bejött eddig android mint ipad féle megoldások ahol minden végtelenül le van egyszerűsítve.
Még ismerkedek talán később pozitivabb lesz a véleményem erről.Most aktiváltam az apple tv+ 3 hónapos ajándékidőszakot és meglepő,hogy alig van kínálat és van köztük olyan ami ettől függetlenül felárasak, ehhez képest nyilván jobb netflix, hbo és amazon prime... csak azért lepődtem meg mert most léptek a streampiacra nemrég és ilyenkor inkább arra kéne törekedni,hogy minnél több tartalom és olcsóság mig nem érik el megfelelő előfizetői szintet nem?
-
telefonmágus
senior tag
-
telefonmágus
senior tag
válasz honeypot #35067 üzenetére
Na az igen nagy baj ha nem tudod a gyártás idejét,mert akkor így semmi értelme nem volt részedről hozzászólni
SN szám 4.és 5. karakter azért beszédes ám
Garanciás Telenoros TMobileos vagy független iPhone-t veszek,SAMSUNG bontatlan telefonokat veszek,előfizetéses is NON-STOP
-
OCTAMD
őstag
-
mindthecrap
aktív tag
válasz honeypot #35052 üzenetére
Megint elkezd mindenki elbeszélni egymás mellett, ha veszel boltban egy ÚJ terméket 27% áfás számlára akkor annak a garanciája a vásárlás másodpercétől kezdődik, akkor is ha Steve Jobs szelleme ír be ide, hogy nem, a törvény az törvény. Semmi ilyen kikötés nincs, hogy fél évnél többet áll a Media Markt raktárban akkor kevesebb a garancia, ez agyrém lenne.
A múltkori sztoriban valószínűleg a kereskedő "okosban" szerezte be és az Apple őt vette végfelhasználónak, ezért elkezdte ketyegtetni a garanciaidőt. Ettől függetlenül a kereskedő köteles jótállni a vásárlás napjától X ideig ami a szerződésben vagy a számlán meg van adva, max ő kifizeti az Apple-nek a javítást.
[ Szerkesztve ]
olyan cérna vagyok, akit anyám százszor tűvé tett
-
HardRic
addikt
válasz honeypot #35028 üzenetére
Pont azért használom a kompakt nézetet mert nem tudja feldolgozni az agyam hogy az Apple ilyen alap UX bakikba szalad bele, hogy egy szöveges mező úgy néz ki mint egy tab. Szerintem is ocsmány. A kompakt még egész használható, csak kellene állandóan megjelenített bezárás gomb a tabokra és egy all tabs view gomb. Nem értem miért share-re van külön gomb amikor annak a menünek a nagy rész ott van a 3 pötty alatt is.
-
-
milkabrams
őstag
-
HardRic
addikt
válasz honeypot #34539 üzenetére
Hangminőség valóban borzalmas. De engem leginkább az zavart, hogy nem képes normálisan kezelni az előadókat. Ha van egy szám ami Jóska & Pista közös száma, akkor nem tudok külön rákattintani Pistára, hogy a számai böngésszem, és az ilyen közös számokat fel sem dobja Pista oldalán mert a “Jóska & Pista”-t egy előadóként kezeli. Szörnyű UX.
A Premium amúgy nem a Spotify alternatívája, az a reklámmentesség és a Premium content miatt lett kitalálva. Az, hogy hozzádobják a Musicot mert amúgy kb senki sem fizetne rá elő az csak egy extra.
-
moleculez
veterán
-
Divinity
őstag
válasz honeypot #34537 üzenetére
Én 1 bő éve váltottam le a Spotifyt, legjobb döntésen volt. Semmi nincs ami plussz adna, minden fent van, van offline megoldás, remek ajánló rendszer(hisz jobban is ismer).
Miért gondolod, hogy nem egy kategória?[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest