Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
Én inkább a hangszórókat félteném akkor (bocs, nem akarlak paranoiássá tenni
), nehogy a mágnesesség magához vonzza a fémszilánkokat. Habár nem a CNC gép mellett használnád gondolom.
Kijelző necces. Nem tudsz esetleg kesztyűt húzni amikor használnád? Ipari környezetre gondolok. -
Prowler
senior tag
15 bétát próbálta valaki? Kicsit idegesítő, hogy Safariban csak az oldalmenüből vagy kifelé csippentéssel érhetőek el a tabok, plusz a Share gomb és a kedvencekhez adás is eléggé el lettek dugva. Vagy csak én nem jöttem még rá valamire?
A lefelé húzással oldal újratöltése már nagyon kellett, App Gallery se rossz, pár felesleges dolgot le tud venni az ember a kezdőképernyőről. -
Prowler
senior tag
Én még mindig ezen az editen röhögök a tavaly októberi event óta.
-
Prowler
senior tag
Telegram + Twitter + Podcast app futott egy időben, mikor utoljára csinálta, a maximum az Telegram + Twitter + YouTube + gyári Mail app kb a maximum amit egyszerre meg tudok rajta nyitni, úgy is elő szokott néha jönni. Gyanítom, hogy valami 3rd party app okozza a háttérben.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok, iPad 8 nálatok is produkál random belassulásokat? Megy minden szépen ahogy kell, majd pár óra használat után hirtelen elkezd pokol módon akadni, kb 5 FPS, használhatatlan. Ki/bekapcsolás után ismét hibátlan. A készülék zsír új, volt már DFU reset is, de ugyanilyen maradt. Kicsit idegesítő, mintha hirtelen csak elfogyna a memória rajta.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Életem első iPadjét készülök megvenni (sima iPad 8-as a kiszemelt) de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy 32 vagy 128-as kiszerelésben vegyem. Böngészésre, Youtubera, Plexen/Netflixen való filmezésre használnám, játék nem érdekel, zenéket/képeket nem tervezek tárolni rajta.
Elolvastam már ezer cikket de nem nagyon jutok dűlőre, esetleg van valaki akinek a 32-es verzió van belőle? Mennyire élhető az a 20 GB szabad hely ami van rajta? Ha nagyon bűvészkedni kell vele akkor inkább a 128-as modellt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Okos Otthon / Smart Home
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Fedora Linux
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nehogy a mágnesesség magához vonzza a fémszilánkokat. Habár nem a CNC gép mellett használnád gondolom.