Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
Otthoni D-Link NAS-ról hogy lehet filmet nézni iPad8-cal? Azaz IOS-szel?
-
agy73p
senior tag
válasz parandroid #33822 üzenetére
Milyen igaz.....
(De mondja már nekem vki legyen szíves, hogy a vezeték nélküli billentyűzet milyen technológiát használ. Előre is köszi )
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Nem tudom, hogy figyelmetlen voltam-e, és nem olvastam el alaposan, amit írtatok.... Magyar billentyűzetkiosztással létezik billentyűzet?
-
agy73p
senior tag
Na, akkkor már értem! Köszönöm! Tökéletesre csiszolták, és ennek megfelelően lőtték be az árát is. Nem gondoltam ilyenre, hogy döntés, meg nyomáserő....
#33645 peterkeT - gondolhattam volna, hogy az ördög a részletekben rejlik és nem véletlen a nagy árkülönbség.
#33644 tl-x: sokkal jobban szeretem ezeket a valós képeket, kézzelfoghatóbb, szemléletesebb, mint a propagandaképek. Frankó így látni.
Én azt szorgalmazom, hogy a gyermekem rakja össze az árát és legyen egy tok és billentyűzet, mint apránként Aliról meg mindenféle rokon oldalakról legyenek a kiegészítők megrendelve egyesével, aztán egy év alatt ugyanannyi pénzt költünk el f@szságokra, amik amúgy meg majd a fiókban végzik.
Az mindenesetre eklszomorító, hogy a HUF/EUR/USD ráta miatt egyre elérhetetlenebben leszenk ezek a dolgok. Elég húsba vágó árak nekünk, akiknek konvertálni kell a kinti árakat.
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Igen, igen, a wirelessre gondoltam, az is bluetoothon működik, vagy rosszul gondoltam?
Ha így van, akkor bocs!!Tehát a már meglévőt lehet vhogy csatlakoztatni?
#33635 tl-x, #33636 kkdesign:
BT-s billentyűzetem otthon nincs, akkor azt be kell szereznem, tokkal együtt lenne a legjobb.#33637 peterkeT:
mit lehet egy ilyen tolltól elvárni? És miért nem jók az utángyártottak?Mindenkinek köszi az ötleteket és a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
agy73p
senior tag
Sziasztok!
Lányom vett egy 8-as (32gib) 10,2 hüvelykes wifis verziót magának, mondván könnyebben megy majd online oktatás (pc helyett). Nekem ez a téma (is) kicsit kínai.
Na, most jönnek az igények, hogy tok, billentyűzet és toll kellene hozzá. Eredetit horror áron inkább ne. Mire kell figyelni a kereséskor, az ár mennyire tükrözi ezeknél a minőséget? Jó ár/érték arányú darabokra lenne szükség. Ha ezt esetleg már nemrég leírtátok, akkor szívesen elolvasom, de 32e hsz-t nincs időm végigböngészni. Mit kell tuidni ezeknek az eszközöknek?Van olyan USB adapter, amivel egy hagyományos bluetooth billentyűzetet átmenetileg hozzá tudok illeszteni?
Előre is köszi a segítő hozzászólásokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple IPad Pro 11, M2, 4.gen, Folio és AppleCare+ 25.04.
- Huawei T3 10 MediaPad 48Gb újszerű, hátlap/kijelző hajszál karcmentes, mágneses tokkal, tartozékai
- Lenovo Tab M11 tablet
- Logitech Combo Touch billentyűzet iPad Pro-hoz 11" (1., 2. és 3. genhez)
- Apple iPad Pro M1 11" 256GB WiFi+Cellular + Apple Pencil 2 + ajándék tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest