Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Sziasztok! Az USA-ban vagyok, és szeretnék egy iPad-et venni. Az Airt túl nagynak találom, a Mini Retina azonban nyerő méretben is, és ha jól nézem, teljesítményben sem marad el a nagy testvérétől. Mivel szükségem lenne sokszor netre, ezért a 3G-s verzió beszerzésén gondolkodom. Ha idekint veszek egyet, azt tudom majd később a magyar/európai hálózaton használni? Ha ez segít valamennyit, függetlenül venném.
A másik kérdésemmel pedig reménykedem abban, hogy valaki ismerős a kinti vásárlással kapcsolatban. Az Apple-től a 16GB-s változatot 500 dollárért tudnám beszerezni. Bár kerestem, nem találtam olcsóbban, de hátha valaki tud olyan helyi áruházról, ahonnan olcsóbban meg lehetne rendelni.
Kösz előre is,
Wlac“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 11 M4 256GB Wi-Fi fekete színben tokkal dobozában
- 4db HP Elite x2 G4 tablet, i5-8365u, 8GB DDR4, 256GB NVME, FHD, GARI, SZÁMLA
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest