Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Sikerült szert tennem egy iPad Mini-re.
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.
Lehet, hogy később váltok egy erősebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.