Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Sziasztok! Sikerült szert tennem egy iPad Mini-re.
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.
Lehet, hogy később váltok egy erősebbre.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- iPhone topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Vezetékes FEJhallgatók
- BMW topik
- Windows 10
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem mai ketyere, de gondoltam ismerkedésre jó lesz, végül is a mindennapi használatra tökéletes, bár ez is relatív persze. Egy hete van nálam, nekem eddig nagyon bejön, igaz, néha belassul, figyelni kell, hogy mennyi alkalmazás van nyitva. Tegnap tesztelésképp rászabadítottam 1-2 játékot. pl Dead Effect. A régi Androidos tabletemen Xtreme grafikán be-beakadt, pedig újabb gép volt, mint a Mini. Ezen pedig nagyon jól megy és gyorsabb is. Eddig óckodtam az Apple gépektől, de ezt nagyon megszerettem.