Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Gerincsérv műtéti kezelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem megérkezett tőle a rendelt 5S. Meglepett, hogy a dobozán a fólia alatt ugyanúgy magyar feliratos matrica volt mint amilyen a t-mobilnál vásárolt telefonunkén. Kibontás előtt ellenőriztem a dobozon lévő IMEI számot, aktíválatlan, country: Hungary telefonnak írta az oldal, és 5S 16GB gold-nak, amilyen valójában is. Ami a legfontosabb, függőséget nem kérdeztem le, 3 usd-t kér érte a weboldal, de ez miatt nem akarok egy fogalmam sincs milyen oldalon bankkártyát használni, más meg nincs.
De most fogalmam sincs tényleg már, hogy hogyan lehet magyar, miért van vámolási idő, és ha nem usa telefon akkor mitől ilyen olcsó, 120 volt bruttó áfás számlára, és nem egy kukába dobható kft adta a számlát, hanem egy általam NAV oldalon ellenőrzött létező vállalkozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest