- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Nekem megérkezett tőle a rendelt 5S. Meglepett, hogy a dobozán a fólia alatt ugyanúgy magyar feliratos matrica volt mint amilyen a t-mobilnál vásárolt telefonunkén. Kibontás előtt ellenőriztem a dobozon lévő IMEI számot, aktíválatlan, country: Hungary telefonnak írta az oldal, és 5S 16GB gold-nak, amilyen valójában is. Ami a legfontosabb, függőséget nem kérdeztem le, 3 usd-t kér érte a weboldal, de ez miatt nem akarok egy fogalmam sincs milyen oldalon bankkártyát használni, más meg nincs.
De most fogalmam sincs tényleg már, hogy hogyan lehet magyar, miért van vámolási idő, és ha nem usa telefon akkor mitől ilyen olcsó, 120 volt bruttó áfás számlára, és nem egy kukába dobható kft adta a számlát, hanem egy általam NAV oldalon ellenőrzött létező vállalkozó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Autós kamerák
- Highguard
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- RugKing 4 Pro
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest