Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Már egy hete tesztelem a gyári billentyűzeten az autoccorrect funkciót, de én nem veszem észre, hogy ez egy intelligens cucc. Semmit nem tanul, pedig egy hete volt rá, hogy kiismerjen. Elkezdek írni valamit majd vissza kell mennem a kurzorral a szó végéig, hogy kiadja a fekete buborékot benne a helyes szóval. Ennek mi értelme van? Miért nem akkor adja ki mikor mondjuk begépeltem a fele szót hogy rá tudjak bökni és így nem kell befejeznem a gépelést. Ha meg alul a fehér buborékos szót adja ki azt meg rendszerint elcseszi és ha gyorsan gépelek mehetek vissza javítani. Ráadásul úgy vettem észre, hogy mikor elkezdek gépelni akkor totál nem is működik. Valamikor az első mondtad vége felé ébred fel.
Nagyon gáz, hogy a gyári totál analfabéta, a nem gyáriak meg bugosak. Nincs egy értelem billentyűzet IOS-re komolyan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Linux Mint
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Highguard
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest