Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Killing
üzenetére
Nem, aksit sem cserelnek… akkor cserelik ki, ha 80% ala csokken, akkor kapsz par szaz euroert egy masik tabletet (nem tudom mennyi pontosan az akku “csere”).
Tehat fizetni sem tudsz aksicserert, ha akarnal. Poenkeppen megkerdeztem mennyibe kerulne ha en megis 100%os akkut akarnek, gyk 340 euroert szamitanak be az egy (!) eves, 1200 euros aktualis modellt, es vehetsz ujat. Gyk ~860 eur az akkucsere.
Aki ezt kitalalta, buntetnem, hogy egesz eleteben 80-85%os akkus apple cuccokat hasznaljon, es oszinten szolva az is megfordult a fejemben, hogy nem veszek tobbet ipadet.
Air2nel probalram, hogy hat evig hasznaltam, de remalom volt, hogy gyakran 10-20%nal dobott egy resetet. Igy most az pro m1et harom ev utan csereltem, mert elerte a 90%ot. Ezt a tabletet apropenzert lehet eladni, a pro m4 akkujat pedig megszivtam, mert egy ev utan van 92%nal (bar meg nem futott le a garoztatos dolog). 1200 euros szemet.
Amugy van egy elmeletem miert doglott ennek gyorsabban az akkuja… light temat hasznaltam, mint a ledes ipadnel, es nyaron a nagyobb fenyero + vilagos oled kombo megfozte az akkut, azert kezdett zuhanni az akku kapacitasa az utobbi honapokban. Most hogy huvosebb van megint jobbnak tunik az akkuido, at is valtottam sotet temara es kikapcsoltam a 80%os limitert, hogy hasznalhato legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Milyen processzort vegyek?
- Autóhifi
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest