Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Hoztam nektek egy hamis Apple Pencil (USB-C) összehasonlítást. A hamis ceruzát eredetiként árulta egy cég az EMAG Marketplace-en, egyébként nem sokkal olcsóbban, mint az eredeti ár. Rendeletem egyet. Már a doboza alapján is látszott, hogy nem eredeti, máshogy néz ki, gyenge anyaghasználat, hiányozik a serial is (a ceruahegyet letekerve sincs feltüntetve serial number), nincs CE jelzés, stb. A ceruza hosszabb, mégis sokkal könnyebb, mint az eredeti. Tapintásra is gagyi. Kábel nélkül egyből működött a tablettel, persze lebegtetés funkció nincs. Firkáltam vele egy kicsit, arra egyébként alkalmas. Az iPad-ra másnap került egy Paperlike fólia, azóta nem érzékeli a ceruzát (de az is lehet, hogy lemerült...bár próbálkoztam töltéssel, nem segített). Vettem egy eredetit is, a hamisat természetesen visszaküldöm és jeleztem az EMAG-nak is, hogy hamis (nem is látom már a kereskedői felületen).
Tanulság: Apple Pencilt csak hivatalos viszonteladónál vegyetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- További aktív témák...
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest