Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Van még egy dolog, amivel kapcsolatban nem tudom orvosolni a problémát, elnézést, ha sokat kérdezek.

Ma dél körül telepítettem az iPad-et. Előtte, kb. délelőtt 10 órakor küldtem anyumnak egy üzenetet Messengeren (akkor még nem volt telepítve az iPad). Ez az üzenet azóta is látható a régi Android tableten és asztali gépen is.
Ha elindítom a Messengert az iPaden, akkor a legújabb megjelenített üzenet tőlem fél évvel ezelőtti. És ez minden üzenetnél ugyanígy van az összes ismerőstől, fél évnél újabb üzenetelőzményeket nem mutat az iPad Messenger programja.
Csak azokat az üzeneteket mutatja az iPaden, amik az iPad telepítése után lettek küldve.Végképp tanácstalan vagyok, mert ha kiderül, hogy a Messenger sem működik jól iPaden, akkor nyomok egy harakirit.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- 27% - Arzopa A1T 15,6" Hordozható Monitor!
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest