Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atos23
senior tag
Van még egy dolog, amivel kapcsolatban nem tudom orvosolni a problémát, elnézést, ha sokat kérdezek.

Ma dél körül telepítettem az iPad-et. Előtte, kb. délelőtt 10 órakor küldtem anyumnak egy üzenetet Messengeren (akkor még nem volt telepítve az iPad). Ez az üzenet azóta is látható a régi Android tableten és asztali gépen is.
Ha elindítom a Messengert az iPaden, akkor a legújabb megjelenített üzenet tőlem fél évvel ezelőtti. És ez minden üzenetnél ugyanígy van az összes ismerőstől, fél évnél újabb üzenetelőzményeket nem mutat az iPad Messenger programja.
Csak azokat az üzeneteket mutatja az iPaden, amik az iPad telepítése után lettek küldve.Végképp tanácstalan vagyok, mert ha kiderül, hogy a Messenger sem működik jól iPaden, akkor nyomok egy harakirit.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80 PLUS Gold
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs