Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• czanga

őstag

válasz vadászcsiga #4470 üzenetére

Bocsánat a késlekedésért, munkám miatt csak most van időm megosztani a tapasztalataim.

Szóval adott egy iPad 2 32gb 3G, iOS 8.2.1 -el rajta.

Teljesen clean install volt, zéró bakup használat. Manuálisan feltettem úgy maximum 10db alkalmazást, kikapcsoltam a spotlight kereséseket, a háttérkép mozgását, és egy csomó notifikációt.
    Nos nyílván még is röcög picit, de véleményem szerint határon belül van. Azért egy bugreport ment az Apple felé, hátha hajlandóságot mutatnak valamely szinten az optimalizációra. Remény hal meg...

A lassulás főleg az alkalmazások megnyitásának idejében jön ki észrevehetően. A többi animáció rendben van szerintem.

Én azt mondom, hogy mezei iPad User-nek, mint amilyen én is vagyok megfelelő lehet. A felbontás méretét nem kifogásolom, inkább a fizikális méreteivel adódnak gondjaim néha úgy érzem. :) Egyszóval nagy, de inkább a súlya zavaró sajnos. Kézben tartva némely esetben zavaró tud lenni.
    Nagyon sok munkám volt ezzel a készülékkel. Aksit is cseréltem benne, így elmondhatom, hogy az aksi ideje kíváló szerencsére. :)

iOS 6.0 volt elötte rajta, és részben bánom a restore-t, mert lassabb lett az eszköz, viszont másfelől szükséges lépés volt tartani a "lépést".

Új hozzászólás Aktív témák