- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Engem őszintén érdekelne, mit használsz az iPhone helyett

Most vettünk apunak-anyunak telefonokat, Sony Z2 és Samsung S4 mini.
Az S4 mini egy tök korrekt, kezes telefon, kábé annyit ér, mint egy i5. A Sony Z2 pedig egy nagyon minőségi, masszív telefon, brutál hardverrel. Ha első okostelefonom lenne, simán imádnám én is, így hogy évek óta iPhone-om van (meg most már 3 éve iPadem is), többnyire ide köt a rendszer. Emiatt, az Apple garanciáztatási politikája, és az értéktartása miatt veszek iPhonet.Ami viszont nagyon elgondolkoztatott, hogy a két telefon együtt olcsóbb volt, mint az iPhone 6-om. Azt azért megjegyzem, hogy ez számomra tökéletes telefon, mintha az én igényeimre szabták volna: az 5S-t imádtam, csak 2 dologban szerettem volna jobbat: kicsit nagyobb kijelző (én 4.5-re szavaztam volna), és jobb akkus üzemidő. Mindkettő pipa (ráadásul a kamera is klasszis), szóval happy vagyok!

California1: Kíváncsi vagyok, hogy hogyan alakul a dolog a törött iPaddel kapcsolatban, mindenképp írd meg, hogy mit sikerült intézni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest