Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smallmer
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Most is van egy 2020-as iPad Air-em.
Őszintén megmondom, hogy olyan baromi mérges lettem az Apple-re, hogy a garancia lejárta után pár nappal megjelent egy folt, mintha beégés lenne, hogy nem is akartam iPadet, de végül arra jutok mindig, hogy félek az egyéb gyártók termékeitől.
Ez a méret pont nem jó nekem. Ahhoz hogy hordozzam magammal edzőterembe, ahhoz nagy, de ha már nagy akkor mindegy, hogy 11 körülit viszek vagy 12,9-es méretet, mert hordozhatóság szempontjából nem oszt, nem szoroz. Tehát ha viszek nagyot akkor már inkább a nagyobbat cipelem.
A minit meg belevágom a táskámba. Ott előkapom kirakom a futógépre és nézem. Este az ágyban sem annyira zavaró a fénye talán a többieknek. Azt viszont nem tudom, hogy egy mini mennyire élhető.Igazából a kérdés, hogy 12 fölötti Androidos tablet legyen vagy várjam meg az új minit
A kiesik a ritmusból edzés közben részre válaszolva: több mint 10 éve heti 3-4 alkalommal járok súlyzós edzésre és kardiozni. Megfelelő "ellenállás" kiválasztásával be lehet lőni az ideális pulzustartományt úgyhogy ha megfelelően beállítod a gépet, akkor nyugodtan tekintgethetsz akármerre, a pulzusod a megfelelő tartományban lesz. Azt viszont senki nem érti, aki nem jár terembe, hogy 1 órás aerob mozgás mindenféle egyéb tevékenység nélkül luxus akkor ha gyermeket, családod van. Este 10-re levágódok a terembe. Lenyomok egy súlyzós edzést, utána egy aerobot, ami azt jelenti, hogy 2-2,5 órát ott vagyok. A kardio közben megnézek egy sorozatrészt és hazamegyek. Ha egyébként nem vinném magammal a gépet és szeretnék egy sorozatot nézni, akkor már 9-kor "magára kellene hagynom" a családot, ergo elvettem tőlük egy órát azért, hogy énidőm (baromság az egész énidő kifejezés, jelenség) legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- reMarkable 2
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Gamer Egér RGB!!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Thermalright Assassin X 120 V2
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest