Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
Ugyanez volt a folyamat nálam is. Küldte képet, továbbítottam a pénzügy felé, és el is utalták neki.
Hála Isten mögöttem áll a munkahelyem (országos, egyik legnépszerűbb IT webshop), így az esetleges jogi hátterem - Isten adja, h ne legyen rá szükség - be van biztosítva.
Várunk, aztán meglátjuk.(Annó 2008-ban volt már szerencsém hasonlóan USA importos, fél áras vásárláshoz, igazi óriási mákom volt, mert a hölgy - hm, vajon nem ugyanaz?
- fotós business-e rögtön miután megkaptam a rendelet termékeimet, bedőlt. Index-en topik is nyílt az ügyekkel kapcsolatban, nagyon sok károsult volt, aki utalt, de végül terméket nem kapott. Remélem ő nem jut hasonló sorsa.)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK 3 év garancia!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 5070 Ventus 3X/ 4070Ti SUPER 2x Ventus
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- fotós business-e rögtön miután megkaptam a rendelet termékeimet, bedőlt.