Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak71
újonc
Sziasztok,
Elnézést, ha volt már ilyen téma, de nem néztem végig 9 évet.
iPad Air (Gen 1) téma.
Halogattam az akksi csere megrendelését üzletben, egészen addig, amíg felpuposodott a régi. Nosza jó, gondoltam, akkor cserélem én. Megrendeltem az akksit, megjött kicseréltem. Ha rádugom Apple töltőre megjelenik a logo (nem fut csík alatta), majd az egész képernyő egy egy pillanatra bepirosodik. Ezután a folyamat újra indul.
Kipróbálva a főgomb+felső gomb kombinációt, kb. 35 sec után a mellékelt képernyőt dobja be.Ez ok, de ha kihúzom a töltőről, eltünik és ha átdugom PC-re (nincs Mac-em) ott semmi nem történik. Ebből azt következtetem, hogy, az akksi üres, de tölteni csak akkor fog, ha a reset sikerül, de a reset nem sikerül, mert üres az akksi és a PC-ről pedig (mert nem Apple töltő vagy Mac) nem fog tölteni. 22-es csapdája.
Kérdésem tehát, hogy van-e valami olyan eszköz, amivel a PC-n lehet az Apple töltőt emulálni. Sok évvel ezelőtt írták itt az Aicharger nevű programot, nagy nehezen levadásztam, de a telepítés után nem is láttam, hogy működne.
Egyáltalán, esetleg egy Mac-en elindulna ilyen állapotban?
Előre is köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Apple iPad 8 32GB, Normál, Wi-Fi, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPad 9th Gen 64GB, Normál, Wi-Fi, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G 8/128GB, Megkímélt, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest