- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak71
újonc
Sziasztok,
Elnézést, ha volt már ilyen téma, de nem néztem végig 9 évet.
iPad Air (Gen 1) téma.
Halogattam az akksi csere megrendelését üzletben, egészen addig, amíg felpuposodott a régi. Nosza jó, gondoltam, akkor cserélem én. Megrendeltem az akksit, megjött kicseréltem. Ha rádugom Apple töltőre megjelenik a logo (nem fut csík alatta), majd az egész képernyő egy egy pillanatra bepirosodik. Ezután a folyamat újra indul.
Kipróbálva a főgomb+felső gomb kombinációt, kb. 35 sec után a mellékelt képernyőt dobja be.
Ez ok, de ha kihúzom a töltőről, eltünik és ha átdugom PC-re (nincs Mac-em) ott semmi nem történik. Ebből azt következtetem, hogy, az akksi üres, de tölteni csak akkor fog, ha a reset sikerül, de a reset nem sikerül, mert üres az akksi és a PC-ről pedig (mert nem Apple töltő vagy Mac) nem fog tölteni. 22-es csapdája.
Kérdésem tehát, hogy van-e valami olyan eszköz, amivel a PC-n lehet az Apple töltőt emulálni. Sok évvel ezelőtt írták itt az Aicharger nevű programot, nagy nehezen levadásztam, de a telepítés után nem is láttam, hogy működne.
Egyáltalán, esetleg egy Mac-en elindulna ilyen állapotban?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
- G.Skill Aegis 16GB DDR4 3200MHz VADIÚJ, GARANCIÁS!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest