Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocak71
újonc
Sziasztok,
Elnézést, ha volt már ilyen téma, de nem néztem végig 9 évet.
iPad Air (Gen 1) téma.
Halogattam az akksi csere megrendelését üzletben, egészen addig, amíg felpuposodott a régi. Nosza jó, gondoltam, akkor cserélem én. Megrendeltem az akksit, megjött kicseréltem. Ha rádugom Apple töltőre megjelenik a logo (nem fut csík alatta), majd az egész képernyő egy egy pillanatra bepirosodik. Ezután a folyamat újra indul.
Kipróbálva a főgomb+felső gomb kombinációt, kb. 35 sec után a mellékelt képernyőt dobja be.
Ez ok, de ha kihúzom a töltőről, eltünik és ha átdugom PC-re (nincs Mac-em) ott semmi nem történik. Ebből azt következtetem, hogy, az akksi üres, de tölteni csak akkor fog, ha a reset sikerül, de a reset nem sikerül, mert üres az akksi és a PC-ről pedig (mert nem Apple töltő vagy Mac) nem fog tölteni. 22-es csapdája.
Kérdésem tehát, hogy van-e valami olyan eszköz, amivel a PC-n lehet az Apple töltőt emulálni. Sok évvel ezelőtt írták itt az Aicharger nevű programot, nagy nehezen levadásztam, de a telepítés után nem is láttam, hogy működne.
Egyáltalán, esetleg egy Mac-en elindulna ilyen állapotban?
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Konteó topic
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- iPad gen 7
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Navy Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.12.10. garancia
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest