Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibee86
    nagyúr

Ez egy elég pesszimista megközelítés szerintem, mert ha azt mondod, hogy az S verzió a kiforrott, akkor ezzel azt is mondod, hogy a legjobb modelljük mindig egy elavult készülék a kategóriájában, hiszen amikor az 5S volt az aktuális csúcsmodell, minden Androidos flagship már 5+ colos fhd kijelzővel rendelkezett, de ugyanez igaz a 4s-re is, az 5 sem véletlenül lett 4 colos.

Mindenesetre van igazság abban, amit mondasz, elismerem. A Touch ID-t 5snél azért "csak"-oztam le, mert ott csak a technika volt lenyűgöző, az amire használni lehetett, már annyira nem: csak a feloldást és az app store jelszót lehetett kiváltani, én ezt így eléggé félkarú óriásnak éreztem.
    Azért a 6-nál forrott ki, mert az iOS 8-al jelent meg külső appok támogatottsága, valamint az Apple Pay (amit már nagyon szeretnék itthon is használni :D ).

Nem mondom, mert semmi köze a kijelző méretének ehhez. Vagy szerinted attól lesz egy telefon csúcsmodell, hogy mekkora a kijelző benne? :F Mert akkor az i6 is egy nagyon elavult telefon volt már mikor megjelent. A Sony se véletlenül dobta ki a compact kategóriát. Már a sima i6 is nagy telefonnak, az 4/4S volt a legjobb méret szerintem. A fullHD-nak ekkora méretben meg semmi értelme nincsen.

Új hozzászólás Aktív témák