Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez egy elég pesszimista megközelítés szerintem, mert ha azt mondod, hogy az S verzió a kiforrott, akkor ezzel azt is mondod, hogy a legjobb modelljük mindig egy elavult készülék a kategóriájában, hiszen amikor az 5S volt az aktuális csúcsmodell, minden Androidos flagship már 5+ colos fhd kijelzővel rendelkezett, de ugyanez igaz a 4s-re is, az 5 sem véletlenül lett 4 colos.
Mindenesetre van igazság abban, amit mondasz, elismerem. A Touch ID-t 5snél azért "csak"-oztam le, mert ott csak a technika volt lenyűgöző, az amire használni lehetett, már annyira nem: csak a feloldást és az app store jelszót lehetett kiváltani, én ezt így eléggé félkarú óriásnak éreztem.
Azért a 6-nál forrott ki, mert az iOS 8-al jelent meg külső appok támogatottsága, valamint az Apple Pay (amit már nagyon szeretnék itthon is használni
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hyundai, Kia topik
- Motoros topic
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Melyik tápegységet vegyem?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).