Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
Tibee86
üzenetére
Ez egy elég pesszimista megközelítés szerintem, mert ha azt mondod, hogy az S verzió a kiforrott, akkor ezzel azt is mondod, hogy a legjobb modelljük mindig egy elavult készülék a kategóriájában, hiszen amikor az 5S volt az aktuális csúcsmodell, minden Androidos flagship már 5+ colos fhd kijelzővel rendelkezett, de ugyanez igaz a 4s-re is, az 5 sem véletlenül lett 4 colos.
Mindenesetre van igazság abban, amit mondasz, elismerem. A Touch ID-t 5snél azért "csak"-oztam le, mert ott csak a technika volt lenyűgöző, az amire használni lehetett, már annyira nem: csak a feloldást és az app store jelszót lehetett kiváltani, én ezt így eléggé félkarú óriásnak éreztem.
Azért a 6-nál forrott ki, mert az iOS 8-al jelent meg külső appok támogatottsága, valamint az Apple Pay (amit már nagyon szeretnék itthon is használni
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).