Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Mátésum
üzenetére
Ezt csak meg tudom erősíteni, én épp most vagyok abban a fázisban, hogy eladom a Macbookomat és porondmesterrel fogom használni az Air5-öt + dokkolóval külső kijelző és külső merevlemez + egér és bill.
Kijelzőben a 13 Pro után sem zavaró az Air5, sőt én egyáltalán nem is veszek észre semmit. Továbbá nekem méretben is ez az a méret, ami kényelmesen használható kézben, és ha kell akkor perifériákkal pillanatok alatt asztali környezethez hasonlót csinálok belőle.
De hangsúlyozom, hogy ez csak az én felhasználási szokásaimra elég, nyilván vannak olyan helyzetek, ahol csak az igazi desktop megoldások működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen routert?
- OTP Bank topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos cigaretta 🔞
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Eladó Apple iPad Pro 11" (2021) Gen 3. + Apple Pencil Gen 2.
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs