Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
válasz
kakuk.tamas
üzenetére
Netflix amazon egyebek tudnak külső meghajtóra letölteni? Néha egyébként alternatíva lehet tényleg de még 1 kütyü amit cipelni kell meg akkor már inkább egy nagyobb pendrive plusz szintén ha sokat használom az USB t még erre is töltés, pendrive külső monitor vajon fogja bírni hosszú évekig, ha elromlik itt még vezeték nélküli töltés sincs alternatívaként. Sokat rágódtam én ezen, 64 gigás miniről indítottam a gondolatmenetemet ami fele annyi lett volna és ide jutottam végül.

Amit szeretnék ezzel mondani hogy érdemes végiggondolni pontosan mire lesz szükséged egy 300 ezres vásálás előtt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest