- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA
üzenetére
Megvettem, mert szükséges
Én elvárnám az alap használathoz a magyar lokalizációhoz a magyat billentyűt. Androidnál külső fejlesztők adnak hozzá, reklám nélkül.
Még meg kell szoknom, hogy az almás cégnél minden (is) pénzbe kerül.Szóval nem, nem azt várom, hogy valaki írja meg, hanem hogy a készülék gyártója vagy külső, vagy saját háttérből biztosítsa a vételárért, nem ingyen.
De nem akarok ebből hitvitát csinálni, csak meglepett, hogy még ez sincs. De mivel a régi tabletem már roppant öreg volt 4:3-as kijelzővel, most meg már csak az apple csinál ilyet, el kell viselnem vagy az androidos hülyeséget, hogy nincs ilyen méretarány, vagy az almás hülyeségeket. Ezt még mindig inkább vállalom, míg nem készít valaki ilyen képernyőarányú droidosat megint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs