Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA
üzenetére
Megvettem, mert szükséges
Én elvárnám az alap használathoz a magyar lokalizációhoz a magyat billentyűt. Androidnál külső fejlesztők adnak hozzá, reklám nélkül.
Még meg kell szoknom, hogy az almás cégnél minden (is) pénzbe kerül.Szóval nem, nem azt várom, hogy valaki írja meg, hanem hogy a készülék gyártója vagy külső, vagy saját háttérből biztosítsa a vételárért, nem ingyen.
De nem akarok ebből hitvitát csinálni, csak meglepett, hogy még ez sincs. De mivel a régi tabletem már roppant öreg volt 4:3-as kijelzővel, most meg már csak az apple csinál ilyet, el kell viselnem vagy az androidos hülyeséget, hogy nincs ilyen méretarány, vagy az almás hülyeségeket. Ezt még mindig inkább vállalom, míg nem készít valaki ilyen képernyőarányú droidosat megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs