Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ck0kiE
csendes tag
válasz
féldekás
üzenetére
Átérzem a dilemmát, mert én is pont ebben a helyzetbe voltam. Hetekig olvastam utána, merre dőljön a mérleg. Szerintem az Air 5 egy nagyon jó kis tablet lett, de ott cseszték el, hogy csak 64GB. Külső HDD-vel tudsz ugyan manipulálni, de ma már 128GB sztem alap. a Face ID, a 4 hangszoró és a 120Hz az olyan plusz, ami szép és jó ha van, de nagyon szubjektiv kinek mennyit ad extrába. A ProMotion 120Hz-en elviekbe jobban eszi az akksit, de egyrészt kikapcsolható, másrészt ha épp az appnak nem kell a 120Hz akkor akár lejjebb is veszi 60Hz alá is, cserébe az Air-rel, ami konstans a 60Hz-et hozza. Mind az USB-C és a Thunderbolt is visz Hubot, külső HDD-t és monitorra is tudod kötni, főleg ha kijön a IpadOS 16 teljes M1 támogatással. Októberben jön az új Pro, aminek köszönhetően valószínűleg a 2021-es széria árát is megint korrigálják (felfelé) ahogy eddig a tendencia mutatta (Macbook Air, Iphone)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest