Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Régóta gondolkodok egy iPad-en, mivel sokszor már az asztali gépet sem kapcsolom be és tartalomfogyasztáshoz meg már jobb is nekem a tablet.
Nyilván néhány kompromisszumot kötnöm kell, néha torrentezek, meg azért nem árt, ha 3utools van, ha akad valami probléma. Erre van itthon egy régebbi, de fasza üzleti laptop, ha havonta 1-2szer kellene gép.
Van pár kérdésem:
1. Az utóbbi időben látom többen hasonló dilemmában vannak.
-iPad Air 5 256GB
-iPad Pro 11” 128GB
Tárhely: A 64GB-os szerintem felejtős, mivel hosszú távra tervezek, kihullana a hajam, ha emiatt kellene cserélnem.
A telefonom mondjuk 64GB-os, elég jól be tudom azért osztani. De ha másolok rá filmeket, jobb ha nem szűkös.
Kijelző: A Pro mellett szól még a 120Hz, észreveszem, múltkor nyomkodtam 13 Pro-t és van különbség a 11 Pro-hoz képest. Kellemes. Pro jobban eszi az akksit?
Összességében a Pro mellett számomra a kijelző szól, a hangszóró, faceid annyira nem fontos, de előny. Kamera teljesen hidegen hagy.
A hosszútáv miatt érdemes lenne a Pro-t választanom?
A támogatottság várhatóan megegyezik az Air-rel?(M1 chip miatt gondolom).
Más:
-Apple.com vásárlás esetén a szavatossági igény érvényesítése hol történik?
-Mennyire siessek a vásárlással? Elvileg idén kéne érkeznie az új Pro-nak, azt nem várnám meg az áremelés miatt. Van néhány gép alkatrész, amit el szeretnék adni az iPad vásárlása előtt.
-Akkumulátort cseréltetni lehet-e, ha több év után szükséges?
-Az USB-C port mire használható pontosan, ha veszek egy HUB-ot? HDMI-vel ráköthető kijelzőre, ha jól tudom, de gondolom Ethernet port felesleges
Kiegészítőkből valószínűleg 3rd party termékeket veszek, ezekről majd később kérdeznék.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Bittorrent topik
- Milyen Blu-ray írót?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest