Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ck0kiE
üzenetére
Ez a tárhely probléma mindig felmerül. Ha nem elég az alap tárhely, egyszerüen nagyobbat kell venni. Az én iPad 8-amban is csak 32 GB tárhely van, és nekem alapfelhasználásra untig elég. Az iPad 9-ben 64 GB van, és az még jobban untig elég alapfelhasználásra. Aki filmekkel vagy egyéb nagy fileokkal akarja telenyomni a tárhelyet, annak szive joga venni egy nagyobb tárhelyes gépet - ami tudom hogy nagyon feláras, de hát sajnos ez van, vmit vmiért... ettöl is premium termék ez a cucc (ez gondolom nem kérdés).
Félreértés ne essék, nincs gondom azzal, ha valakinek nagyobb tárhely kell, csak ez a 'nyafogás' (bocs, no offense, nem találok jobb szót), hogy idén / ennek a kiadásnak már ennyi alap tárhelynek kellene lennie, vhogy nekem mindig visszásan tetszik... Persze, drága az apple, de az tény, hogy alapfelhasználásra mindig is pöpec volt, gond nélkül... akinek meg több kell, az válogathat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Filmgyűjtés
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Új Thinkpad X12 Gen2, 12.3" FHD IPS érintő, Ultra 5 134U, 16GB, 256GB NVMe, IR kam, gar
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A56 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fehér, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest